text.skipToContent text.skipToNavigation

Седмица за Акција! ⚡️

Искористете фантастичен попуст до 60% на врвни производи! Опремете се со најновата технологија, удобна бела техника или

практичен кујнски апарат, градинарски алат или тротинет - по неверојатна цена!

Од лаптоп и телевозор до смартфон и клима уред, пронајдете што ви е потребно со огромен попуст!

Не ја пропуштајте приликата и унапредете го својот животен простор. Акцијата важи до 20.05.2024г. до 09ч. и затоа побрзајте!

Апарати за домаќинствоЕлектроникаКомјутери и опрема
Градина и алатиАвтомобилски гумиСпорт и рекреација