text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
66 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1600 P
Villager Ел.косилка Villy 1600 P

7.649 ден

 • Ширина на косење:380mm
 • Моќност:1600W
 • Површина на косење:600m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1600 E
Villager Ел.косилка Villy 1600 E

9.190 ден

 • Ширина на косење:420mm
 • Моќност:1600W индукциски мотор
 • Површина на косење:800m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

Villager Ел. тример ET 555
Villager Ел. тример ET 555

3.690 ден

 • Ширина на косење: 270mm
 • Моќност: 550W
 • тежина: 2,95Kg
 • Гаранција: 1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager моторна пила VGS3920PE Professional
Villager моторна пила VGS3920PE Professional

14.500 ден

 • Моќност:1,6 kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 350mm
 • Број на забци: 26
 • Тежина: 4,65kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager моторна пила VGS620
Villager моторна пила VGS620

22.400 ден

 • Моќност:3 kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 450mm
 • Број на забци: 34
 • Тежина: 5,8kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

Villager Ел. тример ET 355
Villager Ел. тример ET 355

2.590 ден

 • Ширина на косење: 250mm
 • Моќност: 350W
 • тежина: 2,2Kg
 • Гаранција: 1Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е
Villager Ел.косилка Villy 1000 Е

4.199 ден

 • Ширина на косење:305mm
 • Моќност:1000W индукциски мотор
 • Површина на косење:300m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1200 P
Villager Ел.косилка Villy 1200 P

5.490 ден

 • Ширина на косење:320mm
 • Моќност:1200W
 • Површина на косење:400m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1800 Р
Villager Ел.косилка Villy 1800 Р

9.500 ден

 • Ширина на косење:420mm
 • Моќност:1800W
 • Површина на косење:800m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager Ел.косилка Villy 1300 Е
Villager Ел.косилка Villy 1300 Е

7.449 ден

 • Ширина на косење:380mm
 • Моќност:1300W индукциски мотор
 • Површина на косење:600m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VAS 1500 P Ел.косилка Ареатор 1500W
Villager VAS 1500 P Ел.косилка Ареатор 1500W

8.890 ден

 • Ширина на косење:380 mm
 • Моќност:1500W
 • Површина на косење:300m2
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127
Villager Ножици за гранки алуминиум LS 127

1.599 ден

 • Тип на производ: Ножици за гранки
 • Пречник на сечење: 45 mm
 • Должина: 820 mm
 • Тежина: 1,29 kg
 • Гаранција:1 Год

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager моторна пила VGS5032PE Professional
Villager моторна пила VGS5032PE Professional

18.250 ден

 • Моќност:2,2kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 450 mm
 • Број на забци:36
 • Тежина: 5.1kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VLN 3112 2BSC Aкумулаторска дупчалка 12V(2 батерии)
Villager VLN 3112 2BSC Aкумулаторска дупчалка 12V(2 батерии)

4.990 ден

 • Тип на производ: Батериска дупчалка
 • Напон: 12V
 • Брзина на вртежи: 0-1500 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување (2 батерии)
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager моторна пила VGS560
Villager моторна пила VGS560

14.900 ден

 • Моќност:2,35kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 450 mm
 • Број на забци:36
 • Тежина: 5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGS 380 S Prime моторна пила 1.2 kW
Villager VGS 380 S Prime моторна пила 1.2 kW

8.490 ден

 • Моќност:1.2 kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 350mm
 • Број на забци:28
 • Тежина: 4,5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VPH 170 R Бушач за земја 2.5 kW
Villager VPH 170 R Бушач за земја 2.5 kW

23.800 ден

 • Бренд: VILLAGER
 • Гаранција: 1 Год
 • Моќност: 2.5 kW kW
 • дијаметар на бургија: 15 – 35 cm
 • Должина на бургија: 600 mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VGS 520 S Prime моторна пила 2.1 kW
Villager VGS 520 S Prime моторна пила 2.1 kW

10.990 ден

 • Моќност:2.1 kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 440 mm
 • Број на забци:34
 • Тежина: 5.8kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила
Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила

9.500 ден

 • Моќност:18V 3.0Ah
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 240mm
 • Број на забци:8
 • Тежина: 5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VLN 3220 штрафилица со 2 БАТЕРИИ 18V
Villager VLN 3220 штрафилица со 2 БАТЕРИИ 18V

6.249 ден

 • Тип на производ: Батериска штрафилица
 • Напон: 18V
 • Брзина на вртежи: 0-1300 врт./мин.
 • Батерија: Има во пакување (2 батерии)
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Villager Бензински тример BC 1900 S
Villager Бензински тример BC 1900 S

12.290 ден

 • Ширина на косење:415mm
 • Моќност:1,4 kW
 • Maсa: 7,7 kg
 • Гаранција:3 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Villager Мулти функционален тример MBC 33 E
Villager Мулти функционален тример MBC 33 E

15.700 ден

 • Ширина на косење:430mm
 • Моќност:0,9 kW
 • Maсa: 7.8 kg
 • Гаранција:2 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager моторна пила VGS4125PE Professional
Villager моторна пила VGS4125PE Professional

15.749 ден

 • Моќност:1.85kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 400 mm
 • Број на забци:33
 • Тежина: 5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager моторна пила VGS460
Villager моторна пила VGS460

10.490 ден

 • Моќност:1.7kW
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 450 mm
 • Број на забци:36
 • Тежина: 5kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Villager Електрична пила VET 2440
Villager Електрична пила VET 2440

7.900 ден

 • Моќност:2400W
 • Гаранција:1 Год
 • Должина на мач: 400 mm
 • Број на забци:28
 • Тежина: 5.6kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3