text.skipToContent text.skipToNavigation
17 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ISKRA FS-9017A Машина за сецкање
ISKRA FS-9017A Машина за сецкање

6.490 ден

 • Моќност: 1500W
 • Напон: 220-240V~50/60Hz 
 • Дијаметар на нож: Ø 189 mm
 • Димензии: 41 x 29,5 x 29,5 сm
 • Нож од нерѓосувачки челик

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
EMO NOVUM 94 Масивна Етерна шерпа 48cm
EMO NOVUM 94 Масивна Етерна шерпа 48cm
4.500 ден

4.299 ден

 • EMO NOVUM 94 Масивна Етерна шерпа
 • Дијаметар: 48 cm
 • Капацитет: 30 литри
 • Материјал: Емајлиран челик
 • Дебелина: 2mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
EMO NOVUM 13 плитка шерпа CLEAN 44cm
EMO NOVUM 13 плитка шерпа CLEAN 44cm
2.999 ден

2.490 ден

 • EMO NOVUM 13 плитка шерпа CLEAN 44cm
 • Дијаметар: 44 cm
 • Капацитет: 20 литри
 • Материјал: Емајлиран челик
 • Дебелина: 0,8mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
EMO NOVUM 15 плитка шерпа CLEAN 52cm
EMO NOVUM 15 плитка шерпа CLEAN 52cm
3.799 ден

3.490 ден

 • EMO NOVUM 15 плитка шерпа CLEAN 52cm
 • Дијаметар: 52 cm
 • Капацитет: 42 литри
 • Материјал: Емајлиран челик
 • Дебелина: 0,8mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
EMO NOVUM 95 Масивна Етерна шерпа 52cm
EMO NOVUM 95 Масивна Етерна шерпа 52cm
4.900 ден

4.599 ден

 • EMO NOVUM 95 Масивна Етерна шерпа
 • Дијаметар: 52 cm
 • Капацитет: 42 литри
 • Материјал: Емајлиран челик
 • Дебелина: 2mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
EMO NOVUM 14 плитка шерпа CLEAN 48cm
EMO NOVUM 14 плитка шерпа CLEAN 48cm
3.499 ден

2.990 ден

 • EMO NOVUM 14 плитка шерпа CLEAN 48cm
 • Дијаметар: 48 cm
 • Капацитет: 30 литри
 • Материјал: Емајлиран челик
 • Дебелина: 0,8mm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
EMO NOVUM 12 плитка шерпа CLEAN 40cm
EMO NOVUM 12 плитка шерпа CLEAN 40cm
2.599 ден

1.999 ден

 • EMO NOVUM 12 плитка шерпа CLEAN 40cm
 • Дијаметар: 40 cm
 • Капацитет: 16 литри
 • Материјал: Емајлиран челик
 • Дебелина: 0,8mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 09.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL NE105838 Мелница за месо
TEFAL NE105838 Мелница за месо

5.549 ден

 • Моќност: 1400W
 • Капацитет: 1,7кг/мин 
 • 2 решетки
 • Дијаметар: 54 мм
 • Боја: Црна

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
TEFAL NE445138 Апарат за мелење месо
TEFAL NE445138 Апарат за мелење месо

8.979 ден

 • Моќност: 2000W
 • Дијаметар на сито: 54 мм
 • Дебелина на сито: 3 мм
 • Боја: Бела / Сива
 • Фиока за материјалот

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W
BOSCH Машина за мелење месо MFW 3520W

7.520 ден

 • Моќност: 500W
 • Капацитет: 1,8кг/мин 
 • Сад за состојки
 • Димензии: 25 х 16 х 23 см
 • Боја: Бела

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440
BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440

12.960 ден

 • BOSCH Машина за мелење месо MFW 67440,
 • Моќност: 700W,  
 • Големина 8,
 • Додаток за дробење х2,
 • Мелење на место до 3,5кг/мин,
 • 2 години гаранција.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020
BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020

8.990 ден

 • BOSCH Машина за мелење месо MFW 45020,
 • Моќност: 500W,  
 • Големина 5,
 • Голем сад за ставање на состојките,
 • Мелење на место до 2,7кг/мин,
 • 2 години гаранција.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje R401W машина за сецкање
Gorenje R401W машина за сецкање

3.490 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 110 W
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje R506E машина за сецкање
Gorenje R506E машина за сецкање

4.490 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 150 W
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje MG1602W машина за мелење на месо
Gorenje MG1602W машина за мелење на месо

4.790 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Моќност: 1600 W
 • Капацитет на мелење: 1.9 kg/min
 • Гаранција: 2 год.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch MMR08R2 сецкалка
Bosch MMR08R2 сецкалка

2.590 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 400 W
 • Зафатнина: 0.8 l
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch MMR08A1 сецкалка
Bosch MMR08A1 сецкалка

2.590 ден

 • Бренд: Bosch
 • Моќност: 400 W
 • Зафатнина: 0.8 l
 • Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.10.2023