text.skipToContent text.skipToNavigation

еКупи услугите претставуваат гигантски скок за секој онлајн купувач.

Испробајте ги нашите иновативни услуги kкои ви нудат неспоредливо искуство при купување. Нема повеќе фрустрација и борба со организација за испорака, монтажа или цена за испорака.

Се фокусираме на практичност и задоволство на нашите купувачи

Без компликација, без чекање – едноставно брзо и скоро во бестежинско движење дојдете до посакуваниот производ и доживејте онлајн шопинг искуство надвор од овој свет!

еКупи - Бесплатна испорака и внес во стан

Големите производи е тешко и непријатно да ги носете до стан посебно ако живеете на највисокиот кат од вашата зграда, а во зградата немате лифт! Ви одзема од слободното време и енергија која можете да ја потрошите на други работи. Барањето на соседи или пријатели кои можат да ви помогнат. Без грижи, еКупи на своите купувачи им нуфи избор на оспорака со посебната услуга Испорака и внес во стан само на издвоени категории на производи на цела територија на град Скопје. 
Цената на услугата Испорака во стан е бесплатна за било која од наведените категории на производи. 

 • Телевизори
 • Мулти сплит системи
 • Клима уреди
 • Машини за перење
 • Справи за вежбање
 • Клупи за вежбање
 • Шпорети
 • Плотни за готвење
 • Аспиратори
 • Машини за миење на садови
 • Траки за трчање
 • Фурни
 • Машини за перење и сушење на алишта
 • Фрижидери
 • Бојлери
 • Собни велосипеди и спининг
 • Машини за сушење алишта
 • Мобилни клима уреди
 • Orbitrek
 • Замрзнувачи
 • Базени и душеци за пливање
 • Мултифункционални справи
 • Автомобилски гуми

Дознај повеќе

Услугата се врши од понделник до петок од 08.00 до 16.00 часот (претходно ќе бидете исконтакирани за да се дововорите за точниот термин за испорака).
еКупи напоменува на купувачите да земат во предвд објективни ограничувања на овој тип на испорака, т.е. да не ја нарачуваат услугата Испорака во стан ако објекитвно тоа не можат да го извршат.

Пример за такви случаи е кога испоракта не е можна поради физички препреки, премал влез во станот или куќа до точната дестинација, небезбеден пролаз или некојa друга објективна причина поради која доставувачите со транспортната количка не би можеле да поминат до крајната локација.

Користење на различни направи од страна на купувачот во просторот за пренос на производите, по мислење на купувачот, дека ќе можат да помогнат во превозот, може да не бидат прифатени од страна на доставувачите поради безбедностни причини и заштита при работа со кои ги штитиме нашите доставувачи.

При внесување во стан или друг простор купувачот го управува доставувачот каде точно да биде оставен производот, Услугата испорака и внес во стан не вклучува распакување и монтажа на производот, на пр. машина за садови, машина за перење или сушење. Напоменуваме на можно оштетување на подот од некои тешки апарати од бела техника со нивните подлоги на мек под или од нивните тркалца доколку ги движите низ незаштитен под, за кое купувачот е потребно да води грижа.

 

Услуга монтажа на клима уред

Ви ја претставуваме услугата монтажа на клима уред! Откако ќе одберете клима уред кој сакате да го нарачате добро е да знаете дека вашата клима треба да биде монтирана од стручни лица без поправка и на време. За да ја одберете оваа услуга сѐ што треба да направите е да се јавете на info@ekupi.mk или на телефонскиот број 02 3202 900 и ќе ги добиете сите потребни информации. Едностано зарем не? Цената зависи од типот и врстата на монтажа на клима уредот и можно е само со купување на клима уред на страницата на eKupi.mk.

Бесплатна испорака на PickUp локација


Ние сме најголема регионална интернет продавница и секогаш се трудиме да ги следиме трендовите и постојано да создаваме дополнителни можности и поволности за нашите купувачи.
Ја отворивме eKupi&преземи pick up point со кој овозможовме различен облик за преземање на нарачката!
Личното преземање на нарачката од eKupi&преземи e бесплатно и немате дополнителни трошоци за испорака.

eKupi&преземи -
Pick up point

Ако сакате својата нарачка да ја имате што побрзо и да не го чекате доставувачот можете да одберете опција Лично преземање од посакуваниот pick up point каде нарачката ќе ве очекува.
Едноставно и брзо до својата нарачка и тоа потполно БЕСПЛАТНО без разлика на цената на вашата нарачка.

Лично преземете ја вашата нарачка и заштедете време и пари!

ekupi&pokupi pick up point