text.skipToContent text.skipToNavigation

Трае уште:

Пристигна големо Летно намалување со попусти до 59%!

Одберете нешто за себе од богатиот асортиман, а ние на издвоените производи ве частиме со бесплатна испорака, испорака веднаш на сѐ со иста цена на 12 рати.

Вашата испорака доаѓа веднаш ако производот ја има на себе ознаката испорака веднаш, а својот пакет можете и лично да го преземете без доплата од нашиот Pick Up pointu во Скопје!

Апарати за домаќинствоКлима уредиЛаптопи и опрема
ЕлектроникаБазени и опремаСпорт и рекреација
Се за вашата градинаАлати и опремаАвтомобилски гуми