text.skipToContent text.skipToNavigation

Уреди и заштеди!

Секој кој има градина знае дека со доаѓањето на пролетта доаѓа и работа во градината. Кога ќе седнеш да се напиеш кафе во својот убав двор, знаеш дека трудот се исплатил!
Ви подготвивме максимално уреден двор и градина, а минимално преуредување на паричникот. 
Секоа недела ти носиме наш избор на производи со дополнителни попусти, купи и заштедиi!

КосилкиТримериПерачи под притисокНожици за жива оградаМоторни пилиБазениТрамполиниМотокултиваториМебел за во градинаКласични алати