text.skipToContent text.skipToNavigation

MS Energy електрични велосипеди

Без разлика дали сакате да возите во природа или низ град, MS Energy електричните велосипеди се идеални за вас. Новата генерација на мотор која го разубавува секој модел, осигурува возење дури до 130km (зависно од одбраниот модел). MS Energy C10 и C11 се ваш најдобар сопатник за градско возење, додека MS Energy m11 за оние кои сакаат да пробаат и mountain biking, а MS Energy t100 за оние кои преферираат trekking. Со најдобар сооднос на цена и  домет со MS Energy не можете да погрешите, а со плаќање на 24 рати без камата, можете да се возете на својот електричен велосипед веќе за 3.125ден. месечно.
Осмелете се, започнете и зачувајте ја природата со MS Energy велосипедите.

MS Energy електрични тротинети

Ако секој ден патувате на работа, сакате да ја избегнете гужвата, а оддалеченоста сепак е преголема за да пешачите, MS Energy тротинетите се идеални за вас. Со моќна батерија и еднакво импресивен мотор кој овозможува домет дури до 90 километри (во зависност од одбраниот модел), никогаш нема за задоцните, каде и да сте тргнале. А со тоа, MS Energy тротинетите се одликуваат со висока носивост и максимална брзина до 25 килмоетри на час. Исто така, никогаш не мора да се грижите за паркирање бидејќи MS Energy тротинетите можете едноставно да ги преклопите и понесете со себе.
Бидете мобилни и патувајте едноставно со MS Energy тротинетите.