text.skipToContent text.skipToNavigation

Стигнавте до вашата дестинација!

Добијте одлични понуди по одлични цени.
До 25% попуст на избраната понуда со бесплатна достава низ цела Македонија.
Акцијата трае од 01.09.2022 од 9:00часот до 30.09.2022 до 09:00 часот.
Количините се ограничени.
Достапна е услугата еКупи&преземи со која ќе си го заштедите вашето време.