text.skipToContent text.skipToNavigation

Собори ги цените!

Сега кога ви го привлечевме вниманието со балони, дозволете да ви ја откриеме нашата мистерија...
…и тоа е…
...дека нема мистерии!
Единственото нешто што ни доаѓа се цените, а единственото нешто што треба да направите е да проверите дали успеавме да дојдеме до нешто што може да ве интересира.
Понудата трае до 31.3. во 09:00 часот или до потрошување на залихите.