text.skipToContent text.skipToNavigation
6 пронајдени производи
NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
CANON LBP633Cdw 5159C001 ласерски колор принтер
CANON LBP633Cdw 5159C001 ласерски колор принтер

17.990 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Брзина на испис Црно/Бело: 21 str./min.
 • Брзина на испис - во боја: 21 str./min.
 • Резолуција испис (dpi): 1200 x 1200
 • WiFI вграден : Да
 • Кадичка за внесување листови: 250 Listova
 • Максимален поддржан формат: A4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
HP LaserJet MFP M141a, 7MD73A мултифункциски ласерски принтер
HP LaserJet MFP M141a, 7MD73A мултифункциски ласерски принтер

6.499 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Брзина на испис Црно/Бело: 20 str./min.
 • Брзина на испис - во боја: 0 str./min.
 • Резолуција испис (dpi): 600 x 600
 • WiFI вграден : Не
 • Кадичка за внесување листови: 250 Listova
 • Максимален поддржан формат: A4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
HP Color LaserJet Pro MFP M283fdn колор ласерски принтер
HP Color LaserJet Pro MFP M283fdn колор ласерски принтер

25.490 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Брзина на испис Црно/Бело: 21 str./min.
 • Брзина на испис - во боја: 21 str./min.
 • Резолуција испис (dpi): 600 x 600
 • WiFI вграден : Не
 • Кадичка за внесување листови: 250 Listova
 • Максимален поддржан формат: A4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
HP LaserJet M111w, 7MD68A принтер
HP LaserJet M111w, 7MD68A принтер

4.980 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Брзина на испис Црно/Бело: 20 str./min.
 • Брзина на испис - во боја: 0 str./min.
 • Резолуција испис (dpi): 600 x 600
 • WiFI вграден : Да
 • Кадичка за внесување листови: 150 Listova
 • Максимален поддржан формат: A4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
HP LaserJet Pro 4003dw 2Z610A ласерски принтер
HP LaserJet Pro 4003dw 2Z610A ласерски принтер
14.980 ден

14.290 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Брзина на испис Црно/Бело: 42 str./min.
 • Брзина на испис - во боја: 0 str./min.
 • Резолуција испис (dpi): 1200 x 1200
 • WiFI вграден : Да
 • Кадичка за внесување листови: 250 Listova
 • Максимален поддржан формат: A4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory brzaisporakaMK
HP LaserJet Pro MFP 4103fdw, 2Z629A мултифункциски ласерски принтер
HP LaserJet Pro MFP 4103fdw, 2Z629A мултифункциски ласерски принтер
24.800 ден

22.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Брзина на испис Црно/Бело: 40 str./min.
 • Брзина на испис - во боја: 0 str./min.
 • Резолуција испис (dpi): 1200 x 1200
 • WiFI вграден : Да
 • Кадичка за внесување листови: 250 Listova
 • Максимален поддржан формат: A4

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024