text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
44 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJЕ DF6116E, телескопски вграден аспиратор
GORENJЕ DF6116E, телескопски вграден аспиратор

6.790 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: E
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 163.4 kWh/annum
 • Ширина: 598 cm
 • Бучавост (dB): 70 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch DHL575C аспиратор
Bosch DHL575C аспиратор

29.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: C
 • Тип на аспиратор: Интегрирана
 • Потрошувачка на ел. енергија: 90 kWh/annum
 • Ширина: 52 cm
 • Бучавост (dB): 67 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch DWK67CM60 аспиратор
Bosch DWK67CM60 аспиратор

45.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: А
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 57 kWh/annum
 • Ширина: 59 cm
 • Бучавост (dB): 58 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch DLN53AA70 аспиратор
Bosch DLN53AA70 аспиратор

8.990 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Интегрирана
 • Потрошувачка на ел. енергија: 68 kWh/annum
 • Ширина: 53.4 cm
 • Бучавост (dB): 62 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch DWK97JM60 аспиратор
Bosch DWK97JM60 аспиратор

65.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Енергетска класа: А+
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 32 kWh/annum
 • Ширина: 89 cm
 • Бучавост (dB): 54 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME CHO-60BI100T B аспиратор
VIVAX HOME CHO-60BI100T B аспиратор
4.290 ден

4.190 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Vivax
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Поделементна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 54 kWh/annum
 • Ширина: 52.5 cm
 • Бучавост (dB): 70 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE BHP623E13X Аспиратор
GORENJE BHP623E13X Аспиратор

9.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Тип на аспиратор: Ѕидна

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE BHI611ES интегриран аспиратор
GORENJE BHI611ES интегриран аспиратор

6.690 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Интегрирана
 • Потрошувачка на ел. енергија: 70.7 kWh/annum
 • Ширина: 53.4 cm
 • Бучавост (dB): 67 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE TH60E3X телескопски вградлив аспиратор
GORENJE TH60E3X телескопски вградлив аспиратор

5.490 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: C
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 48.4 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 67 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WHI643ORAW Аспиратор - самостоен
Gorenje WHI643ORAW Аспиратор - самостоен

26.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: B
 • Тип на аспиратор: Ѕидна

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HNT 61310 X Аспиратор
Beko HNT 61310 X Аспиратор
7.499 ден

6.899 ден

 • Бренд: Beko
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko CFB 6432 XG Аспиратор
Beko CFB 6432 XG Аспиратор
4.999 ден

4.399 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 129 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HCA 62640 B Аспиратор
Beko HCA 62640 B Аспиратор

12.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: C
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 93 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 67 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HCA 62640 W Аспиратор
Beko HCA 62640 W Аспиратор

13.499 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: C
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 93 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 67 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 3322-60cm. Аспиратор
Favorit 3322-60cm. Аспиратор
6.999 ден

4.230 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 3522-60cm. Аспиратор
Favorit 3522-60cm. Аспиратор
7.100 ден

6.399 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 4140-90cm. Аспиратор
Favorit 4140-90cm. Аспиратор

5.999 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 3422-60cm. Аспиратор
Favorit 3422-60cm. Аспиратор

5.999 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BHP 62 CLI аспиратор
Gorenje BHP 62 CLI аспиратор

7.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 71 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 7602W телескопски аспиратор
Favorit 7602W телескопски аспиратор
3.699 ден

3.399 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 7602X телескопски аспиратор
Favorit 7602X телескопски аспиратор
3.899 ден

3.399 ден

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit 7602B телескопски аспиратор
Favorit 7602B телескопски аспиратор
3.899 ден

3.399 ден

Master Card 5% попуст!

 • Бренд: Favorit
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 88 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 69 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox CGL 650 IX Аспиратор
Vox CGL 650 IX Аспиратор

8.199 ден

 • Бренд: Vox
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 60 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 61 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox BTG 620 BL Аспиратор
Vox BTG 620 BL Аспиратор

8.899 ден

 • Бренд: Vox
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Ѕидна
 • Потрошувачка на ел. енергија: 60.2 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 61 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox PIO 650 IX Аспиратор
Vox PIO 650 IX Аспиратор

4.999 ден

 • Бренд: Vox
 • Енергетска класа: D
 • Тип на аспиратор: Вградена телескопска
 • Потрошувачка на ел. енергија: 62 kWh/annum
 • Ширина: 60 cm
 • Бучавост (dB): 59 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

 • 1(current)
 • 2