Хоринзонтален замрзнувач BEKO HSА 32520 со клуч, ененгетска класа А+, нето капацитет 298l, Капацитет на замрзнување:15kg/24h

Нашата најниска цена:
13.490 ден
12.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање