text.skipToContent text.skipToNavigation
23 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar LV1A300BMN Замрзнувач
Končar LV1A300BMN Замрзнувач
22.250 ден

19.580 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 14 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar LHV1A200BM Замрзнувач
Končar LHV1A200BM Замрзнувач
16.499 ден

14.290 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 9 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME CFR-293 замрзнувач 293л.
VIVAX HOME CFR-293 замрзнувач 293л.

16.900 ден

 • Бренд: Vivax
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 14 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox IVF 1450 F Вграден замрзнувач
Vox IVF 1450 F Вграден замрзнувач

19.299 ден

 • Бренд: Vox
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 95 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME CFR-199 замзнувач 199л.
VIVAX HOME CFR-199 замзнувач 199л.

13.900 ден

 • Бренд: Vivax
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 14 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje FH21FPW хоризонтален замрзнувач
Gorenje FH21FPW хоризонтален замрзнувач

15.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 9 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje FH401CW Хоризонтален замрзнувач
Gorenje FH401CW Хоризонтален замрзнувач

21.490 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 18.1 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko RFSA 210 K30WN Замрзнувач
Beko RFSA 210 K30WN Замрзнувач
20.999 ден

15.995 ден

 • Бренд: Beko
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 168 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME TTF-60 замрзнувач во висина на плотна
VIVAX HOME TTF-60 замрзнувач во висина на плотна
9.299 ден

8.900 ден

 • Бренд: Vivax
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 2 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME CFR-143 замрзнувач
VIVAX HOME CFR-143 замрзнувач

10.500 ден

 • Бренд: Vivax
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 12 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit F 1005N Вертикален замрзнувач
Favorit F 1005N Вертикален замрзнувач
12.999 ден

9.900 ден

 • Бренд: Favorit
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 4 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME MFR-32E вертикален замрзнувач
VIVAX HOME MFR-32E вертикален замрзнувач

9.500 ден

 • Бренд: Vivax
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 2 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego FGHO 290 CFMC Хоризонтален замрзнувач
Fuego FGHO 290 CFMC Хоризонтален замрзнувач
14.999 ден

13.999 ден

 • Бренд: Fuego
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 287 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego FGCF7150W Замрзнувач
Fuego FGCF7150W Замрзнувач
12.999 ден

10.999 ден

 • Бренд: Fuego
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 145 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego FGCF9200W Замрзнувач
Fuego FGCF9200W Замрзнувач
12.999 ден

11.999 ден

 • Бренд: Fuego
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 200 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego FGHO 251 CFMC Хоризонтален замрзнувач
Fuego FGHO 251 CFMC Хоризонтален замрзнувач
13.999 ден

11.999 ден

 • Бренд: Fuego
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 251 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego FGHO 380 CFMC Хоризонтален замрзнувач
Fuego FGHO 380 CFMC Хоризонтален замрзнувач
18.999 ден

16.999 ден

 • Бренд: Fuego
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 138 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX VF2550F Вертикален замрзнувач
VOX VF2550F Вертикален замрзнувач

18.799 ден

 • Бренд: Vox
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 182 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX VF3715IXF Вертикален замрзнувач
VOX VF3715IXF Вертикален замрзнувач

38.899 ден

 • Бренд: Vox
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 280 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX VF2500FВертикален замрзнувач
VOX VF2500FВертикален замрзнувач

18.999 ден

 • Бренд: Vox
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 186 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX VF3710F Вертикален замрзнувач
VOX VF3710F Вертикален замрзнувач

33.899 ден

 • Бренд: Vox
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 280 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit HCF 300 Замрзнувач
Favorit HCF 300 Замрзнувач
20.999 ден

14.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Favorit
 • Тип на замрзнувач: Хоризонтален
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 287 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit F 2451N Вертикален замрзнувач
Favorit F 2451N Вертикален замрзнувач
19.699 ден

15.699 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Favorit
 • Тип на замрзнувач: Вертикални
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет на замрзнување (kg/24h): 8 kg/24h

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024