text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
75 пронајдени производи
DUScategoryMK NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego FUEGO DWFGMFS 450622 SI Машина за садови
Fuego FUEGO DWFGMFS 450622 SI Машина за садови
16.999 ден

14.599 ден

Нокаут акција!

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 44.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E

26.240 ден

 • Енергетска класа: А
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 52 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11.7 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DVS 05024 S машина за садови
Beko DVS 05024 S машина за садови
22.999 ден

18.999 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11.9 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DIN 34320 машина за садови
Beko DIN 34320 машина за садови
19.999 ден

18.399 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 12.9 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DVN 05320 W машина за садови
Beko DVN 05320 W машина за садови
21.999 ден

17.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 49 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 13 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME DWB-450952C вградлива машина за садови
VIVAX HOME DWB-450952C вградлива машина за садови

16.900 ден

 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 9
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 44.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 06.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GV561D10 вградна машина за садови
Gorenje GV561D10 вградна машина за садови

26.990 ден

 • Енергетска класа: D
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 45 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 54 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko BDIN 39640 A Машина за садови
Beko BDIN 39640 A Машина за садови

32.999 ден

 • Енергетска класа: C
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 16
 • Бучавост (dB): 40 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 59.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DEN 48520 XAD Машина за садови
Beko DEN 48520 XAD Машина за садови
28.999 ден

26.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 15
 • Бучавост (dB): 43 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Ширина: 59.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DVN 06430 W Машина за садови
Beko DVN 06430 W Машина за садови
24.999 ден

21.999 ден

 • Енергетска класа: D
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 14
 • Бучавост (dB): 47 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11.5 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko BDFS 26020 WQ Машина за садови
Beko BDFS 26020 WQ Машина за садови
26.999 ден

22.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 8.7 l
 • Aquastop: Не
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DIN 36420 Машина за садови
Beko DIN 36420 Машина за садови
25.999 ден

21.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 14
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 11 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 59.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko BDIS 38020 Q Машина за садови
Beko BDIS 38020 Q Машина за садови

23.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 47 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 8.7 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 54 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko BDIN 38521 Q Машина за садови
Beko BDIN 38521 Q Машина за садови

24.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Вграден
 • Бучавост (dB): 44 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DSN 28520 X Машина за садови
Beko DSN 28520 X Машина за садови
29.999 ден

27.999 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 15
 • Бучавост (dB): 44 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit F45-Y15N Машина за садови
Favorit F45-Y15N Машина за садови
18.999 ден

14.299 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 57 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 3.8 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 44.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E
BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E
31.250 ден

27.490 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 48 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E
BOSCH Машина за садови SPS 2HKI57E
42.490 ден

36.110 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 9
 • Бучавост (dB): 45 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 8.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E
BOSCH Машина за садови SMI 4HVS31E
43.190 ден

36.699 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 45 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX45E
44.990 ден

39.599 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 7.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E
BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E
37.250 ден

31.890 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 48 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E
BOSCH Машина за садови SMV 4HVX37E
44.990 ден

39.599 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 44 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla WD490MW Машина за садови
Tesla WD490MW Машина за садови

25.590 ден

 • Енергетска класа: E
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 10
 • Бучавост (dB): 47 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E
BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E
46.800 ден

41.180 ден

 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 13
 • Бучавост (dB): 44 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E
BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E
28.420 ден

25.290 ден

 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Капацитет (број сетови на садови): 12
 • Бучавост (dB): 46 dB
 • Потрошувачка на вода (за 1 циклус): 9.5 l
 • Aquastop: Да
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3