text.skipToContent text.skipToNavigation
25 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
19.490 ден
17.490 ден
 • GORENJE WP703, машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko Машина за перење WTE6511BS
Beko Машина за перење WTE6511BS
13.999 ден
11.999 ден
 • Beko Машина за перење WTE6511BS
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 6 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 44 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO WTV8633XS0 Машина за перење
BEKO WTV8633XS0 Машина за перење
20.999 ден
19.999 ден
 • Beko WTV8633XS0  Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 54 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WP723 Машина за перење
Gorenje WP723 Машина за перење
19.990 ден
18.490 ден
 • Gorenje WP723 Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko WMY 71033 PTLMB3 Mашина за перење
Beko WMY 71033 PTLMB3 Mашина за перење
16.490 ден
15.299 ден
 • Beko WMY 71033 PTLMB3 Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 55 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO WUE6411 XWW, 6kg, 800 врт./min, 15п. А+++, Машина за перење
BEKO WUE6411 XWW, 6kg, 800 врт./min, 15п. А+++, Машина за перење
12.999 ден
10.990 ден
 • Beko WUE6411 XWW Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 6 kg
 • Бр. на вртежи: 800
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 44 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
14.999 ден
13.990 ден
 • Beko WTE 7511 XOA Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 49 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WEI94CS Машина за перење
Gorenje WEI94CS Машина за перење
26.990 ден
 • Gorenje WEI94CS Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 9 kg
 • Бр. на вртежи: 1400
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 61 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WP7Y3 Машина за перење
Gorenje WP7Y3 Машина за перење
16.390 ден
 • Gorenje WP7Y3 Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 800
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54,5 cm
 • Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  Gorenje WHP82ES Машина за перење
  Gorenje WHP82ES Машина за перење
  17.990 ден
  • Gorenje WHP82ES Машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 8 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 59,5 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
  Beko WUE 8612 XSO Машина за перење со Инвертор мотор
  Beko WUE 8612 XSO Машина за перење со Инвертор мотор
  20.999 ден
  17.999 ден
  • Beko WUE 8612 XSO Машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 8 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Инвертер
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 56 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 24.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  Beko WTC8622 XCW, 8kg, 1200 врт./min, 15п. А+++ Машина за перење
  Beko WTC8622 XCW, 8kg, 1200 врт./min, 15п. А+++ Машина за перење
  19.999 ден
  16.999 ден
  • Beko WTC8622 XCW, Машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 8 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Д...

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  BOSCH Машина за перење WAB 20262BY
  BOSCH Машина за перење WAB 20262BY
  22.499 ден
  19.800 ден
  • BOSCH Машина за перење WAB 20262BY
  • Енергетска класа: А++
  • Капацитет: 6 kg
  • Бр. на вртежи: 1000
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 56 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  BOSCH Машина за перење WAN 28260BY
  BOSCH Машина за перење WAN 28260BY
  30.680 ден
  • BOSCH Машина за перење WAN 28260BY
  • Енергетска класа: А
  • Капацитет: 8 kg
  • Бр. на вртежи: 1400
  • Мотор: Инвертер
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 84.8x 59,8x 55 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  BOSCH Машина за перење WAN 24161BY
  BOSCH Машина за перење WAN 24161BY
  26.990 ден
  23.750 ден
  • BOSCH Машина за перење WAN 24161BY
  • Енергетска класа: А
  • Капацитет: 7 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 84.8x 59,8x 55 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  Gorenje WHP62ES A+++, 6kg, 1.200rpm, програма со пареа, машина за перење
  Gorenje WHP62ES A+++, 6kg, 1.200rpm, програма со пареа, машина за перење
  13.490 ден
  • Gorenje WHP62ES машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 6 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 46 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  Gorenje WEI723 A+++, 7kg, 1.200rpm, инвертер мотор машина за перење
  Gorenje WEI723 A+++, 7kg, 1.200rpm, инвертер мотор машина за перење
  21.990 ден
  • Gorenje WEI723 машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 7 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Инвертер
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54,5 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  Gorenje WEI84CPS А+++, 8kg, 1.400rpm, инвертер мотор машина за перење
  Gorenje WEI84CPS А+++, 8kg, 1.400rpm, инвертер мотор машина за перење
  24.990 ден
  • Gorenje WEI84CPS машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 8 kg
  • Бр. на вртежи: 1400
  • Мотор: Инвертер
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54,5 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  VIVAX HOME WFL-100523BS , 5kg, 1000 врт./min, 23п. А+/E Машина за перење
  VIVAX HOME WFL-100523BS , 5kg, 1000 врт./min, 23п. А+/E Машина за перење
  11.999 ден
  10.690 ден
  • VIVAX HOME WFL-100615BS SUPER SUPER SLIM Машина за перење
  • Енергетска класа: А+/E
  • Капацитет: 5 kg
  • Бр. на вртежи: 1000
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85 x 59,5 x 40 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  VIVAX HOME WFL-140714B , 7kg, 1400 врт./min, 15п. А+++/E Машина за перење
  VIVAX HOME WFL-140714B , 7kg, 1400 врт./min, 15п. А+++/E Машина за перење
  16.990 ден
  14.999 ден
  • VIVAX HOME WFL-140714B Голема врата Машина за перење
  • Енергетска класа: А+++/E
  • Капацитет: 7 kg
  • Бр. на вртежи: 1400
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85 x 59,5 x 49,5 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  VIVAX HOME WFL-120615B , 6kg, 1200 врт./min, 15п. А+++/E Машина за перење
  VIVAX HOME WFL-120615B , 6kg, 1200 врт./min, 15п. А+++/E Машина за перење
  13.990 ден
  12.690 ден
  • VIVAX HOME WFL-120615B , SLIM Машина за перење
  • Енергетска класа: А+++/E
  • Капацитет: 6 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85 x 59,5 x 47 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  VIVAX HOME WFL-100615BS , 6kg, 1000 врт./min, 15п. А+/E Машина за перење
  VIVAX HOME WFL-100615BS , 6kg, 1000 врт./min, 15п. А+/E Машина за перење
  12.590 ден
  11.590 ден
  • VIVAX HOME WFL-100615BS SUPER SLIM Машина за перење
  • Енергетска класа: А+/E
  • Капацитет: 6 kg
  • Бр. на вртежи: 1000
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 36 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85 x 59,5 x 40 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  GORENJE WS168LNST Машина за перење
  GORENJE WS168LNST Машина за перење
  37.990 ден
  33.990 ден
  • GORENJE WS168LNST Машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 10 kg
  • Бр. на вртежи: 1600
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 61 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  GORENJE WE823 A+++, 8kg, 1.200 rpm машина за перење
  GORENJE WE823 A+++, 8kg, 1.200 rpm машина за перење
  24.690 ден
  19.890 ден
  • GORENJE WE823 машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 8 kg
  • Бр. на вртежи: 1200
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 28.09.2021

  IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
  Gorenje WHP74ES A+++, 7kg, 1.400rpm, програма со пареа, машина за перење
  Gorenje WHP74ES A+++, 7kg, 1.400rpm, програма со пареа, машина за перење
  15.990 ден
  • Gorenje WHP74ES машина за перење
  • Енергетска класа: А+++
  • Капацитет: 7 kg
  • Бр. на вртежи: 1400
  • Мотор: Стандарден
  • Гаранција: 60 месеци
  • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 46 cm

  Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

  Доставуваме веќе од 29.09.2021