text.skipToContent text.skipToNavigation
БЕКО фурна ОИМ22301KCIDEK000003644
Цена
15.576  ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 10.08.2020

<П цласс=МсоНормал стиле="МАРГИН: 0цм 0цм 0пт"><СПАН ланг=ХР стиле="ФОНТ-СИЗЕ: 10пт; ФОНТ-ФАМИЛИ: 'Требуцхет МС'; мсо-анси-лангуаге: ХР">Уградбена мултифункцијска пеќница ХА 840 С/С стаинлесс стеел/сиве боје модерног је дизајна на чијем предњм дијелу се налази дигитални дисплаи те стаклена врата за лакше чишќењ. Ова пеќница нуди 8 програма кухањ. Од додатних карактеристика ту су заштитно аутоматско исклјучивањ, сигурносно заклјучавањ те функција брзог гријањ. Енергетска класа је А.<СПАН стиле="мсо-спацерун: иес">&нбсп; <о:п><СПЕЦ><табле цласс="продуцт_детаилс" целлСпацинг="0" целлПаддинг="0" бордер="0" видтх="100%"> <тр цласс="дефаулт-лист-хеадер"> <тд видтх="30%"><стронг>Назив <тд видтх="70%"><стронг>Опис <тр цласс="дефаулт-лист-итем"><тд>врста<тд>мултифункцијска пеќница<тр цласс="дефаулт-лист-итем"><тд>материјал<тд>стаинлеес стелл фингерпринт прооф - подлога на којој не остају отисци<тр цласс="дефаулт-лист-итем"><тд>програми<тд>8 програма<тр цласс="дефаулт-лист-итем"><тд>остало<тд>стаклена врата за лакше чишќењ,&нбсп;заштитно аутоматско исклјуцивањ, двострука стаклена врата, сигурносно заклјучавањ, дигитални дисплаи<тр цласс="дефаулт-лист-итем"><тд>енергетска класа<тд>А