text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
57 пронајдени производи
DUScategoryMK NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плотна
Gorenje CT43SC Стаклокерамичка плотна
14.999 ден

9.999 ден

Произведено во Словенија!

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 59.5 cm
 • Длабочина: 64 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча

17.490 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje ICR2000SP Индукциска плоча
Gorenje ICR2000SP Индукциска плоча
4.390 ден

2.999 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 1
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 4.2 cm
 • Ширина: 28 cm
 • Длабочина: 36 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME BH-042IN индукциска плотна
VIVAX HOME BH-042IN индукциска плотна

13.690 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Да
 • Висина: 5.5 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE Стаклокерамичка плоча ECT322BSC
GORENJE Стаклокерамичка плоча ECT322BSC

11.990 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.1 cm
 • Ширина: 30 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64403 T стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64403 T стаклокерамичка плотна

16.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit D2 Стаклокерамичка плоча
Favorit D2 Стаклокерамичка плоча
8.999 ден

6.499 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Да
 • Висина: 47.5 cm
 • Ширина: 29 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64502 T стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64502 T стаклокерамичка плотна
18.699 ден

15.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT641BSC стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT641BSC стаклокерамичка плоча

11.990 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 59.5 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64102 стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64102 стаклокерамичка плотна
14.499 ден

11.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64402 X стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64402 X стаклокерамичка плотна
16.999 ден

12.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 50.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64403 X стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64403 X стаклокерамичка плотна
17.499 ден

14.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64101 X стаклокерамичка плотна
Beko HIC 64101 X стаклокерамичка плотна
15.999 ден

13.499 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 50.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HDMC 32400 TX стаклокерамичка плотна
Beko HDMC 32400 TX стаклокерамичка плотна
11.499 ден

8.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.5 cm
 • Ширина: 30 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HII 64400 MT стаклокерамичка плотна
Beko HII 64400 MT стаклокерамичка плотна
20.499 ден

15.999 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.2 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HDCG 32220 FX плинска плотна
Beko HDCG 32220 FX плинска плотна
7.499 ден

6.499 ден

 • Тип на плоча: Плинска
 • Број зони за готвење: 2
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5 cm
 • Ширина: 30 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HILM 64120 S стаклокерамичка плотна
Beko HILM 64120 S стаклокерамичка плотна
16.999 ден

15.499 ден

 • Тип на плоча: Комбинирана
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 4.6 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 53 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
CANDY CH 64 CCB, 4 зони, Safety Lock стаклокерамичка плотна
CANDY CH 64 CCB, 4 зони, Safety Lock стаклокерамичка плотна

11.499 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 63401 T стаклокерамичка плотна
Beko HIC 63401 T стаклокерамичка плотна
16.499 ден

13.999 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 3
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 3.7 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GCE691BSC Комбинирана плоча
Gorenje GCE691BSC Комбинирана плоча

17.999 ден

 • Тип на плоча: Комбинирана
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 13.2 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52.2 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT643BCSC Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT643BCSC Стаклокерамичка плоча

13.990 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 60 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EBC 315 DB плотна
Vox EBC 315 DB плотна

13.499 ден

 • Тип на плоча: Стаклокерамичка
 • Број зони за готвење: 3
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 4.1 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EBI 444 вградна плотна
Vox EBI 444 вградна плотна

16.599 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Да
 • Висина: 5.4 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EBI 400 DB вградна плотна
Vox EBI 400 DB вградна плотна

15.999 ден

 • Тип на плоча: Индукциска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 5.6 cm
 • Ширина: 59 cm
 • Длабочина: 52 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EBG 400 GW вградна плотна
Vox EBG 400 GW вградна плотна

6.299 ден

 • Тип на плоча: Плинска
 • Број зони за готвење: 4
 • Flexi Cook зона: Не
 • Висина: 4 cm
 • Ширина: 58 cm
 • Длабочина: 51 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3