text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
68 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GE5A21WH Електричен шпорет
Gorenje GE5A21WH Електричен шпорет

17.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 68 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Стакло
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GE5A21SH Електричен шпорет
Gorenje GE5A21SH Електричен шпорет

18.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 68 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Стакло
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSE 66000 GW Шпорет
Beko FSE 66000 GW Шпорет
18.999 ден

17.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 66 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSM 67320 GWS Шпорет
Beko FSM 67320 GWS Шпорет
28.999 ден

25.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 72 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSS 67000 GW Шпорет
Beko FSS 67000 GW Шпорет

22.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 71 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSS 64010 DW Шпорет
Beko FSS 64010 DW Шпорет
19.999 ден

17.499 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 71 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSE 64320 DW Шпорет
Beko FSE 64320 DW Шпорет
21.999 ден

19.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 66 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSE 64320 DS Шпорет
Beko FSE 64320 DS Шпорет
22.499 ден

20.499 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 66 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSM 57300 GX Шпорет
Beko FSM 57300 GX Шпорет
25.999 ден

23.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 55 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko FSM 67320 GXS Шпорет
Beko FSM 67320 GXS Шпорет
31.999 ден

27.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 72 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GE6A21WD шпорет
Gorenje GE6A21WD шпорет

19.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME FC-04602 WH самостоен шпорет
VIVAX HOME FC-04602 WH самостоен шпорет

10.590 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Тип на печка: Статичка
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX CHT6155W Шпорет
VOX CHT6155W Шпорет

24.199 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 69 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX CHT5155W Шпорет
VOX CHT5155W Шпорет

22.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 53 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22602 WH
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-22602 WH
16.150 ден

12.390 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 64 l
 • Тип на печка: Статичка
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 65 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-31502 WH
VIVAX HOME Комбиниран шпорет FC-31502 WH

10.550 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Комбинирани
 • Волумен на рерна: 52 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje OM30GBX Мини шпорет
Gorenje OM30GBX Мини шпорет

8.290 ден

 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 30 l
 • Тип на печка: Мини печка
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 54.9 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT843BX стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT843BX стаклокерамичка плоча

13.990 ден

 • Тип на шпорет: Стаклокерамика

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GEC6A11WG шпорет
Gorenje GEC6A11WG шпорет

22.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Тип на печка: Електрична
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EHB 5010 WG Шпорет
Vox EHB 5010 WG Шпорет

13.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 55 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EHB 600 WBF Шпорет
Vox EHB 600 WBF Шпорет

14.499 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox CHT6205IX Шпорет
Vox CHT6205IX Шпорет

25.399 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 69 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox CHT6000W Шпорет
Vox CHT6000W Шпорет

23.399 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Стаклокерамика
 • Волумен на рерна: 69 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox GTR6400W Шпорет
Vox GTR6400W Шпорет

19.699 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Плински
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Лим
 • Ширина: 60 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Vox EHB504 Шпорет
Vox EHB504 Шпорет

15.299 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на шпорет: Електрични
 • Волумен на рерна: 55 l
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Поклопец: Без капак
 • Ширина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3