text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
52 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker BXCO1470E Еспресо Кафемат 1470W 19 bar
Black & Decker BXCO1470E Еспресо Кафемат 1470W 19 bar

35.990 ден

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 19 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.2 l
 • Апарат за две шољи: Не
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
KRUPS EA 870810 Апарат за Еспресо 1450W, 15 bar
KRUPS EA 870810 Апарат за Еспресо 1450W, 15 bar
34.999 ден

31.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 3 l
 • Апарат за две шољи: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch TIS30329RW апарат за кафе
Bosch TIS30329RW апарат за кафе

39.900 ден

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 3 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips EP3241/50 Апарат за еспресо
Philips EP3241/50 Апарат за еспресо
48.399 ден

34.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.8 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
KRUPS EA 890810 Апарат за Еспресо 1450W, 15 bar
KRUPS EA 890810 Апарат за Еспресо 1450W, 15 bar

53.539 ден

 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 2.3 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Да
 • Автоматско отклонување на каменец: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DE LONGHI 22.110.SB, апарат за еспресо
DE LONGHI 22.110.SB, апарат за еспресо

28.860 ден

 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.8 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Да
 • Автоматско отклонување на каменец: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker BXCO850E Еспресо Кафемат 850W 20 bar
Black & Decker BXCO850E Еспресо Кафемат 850W 20 bar

9.490 ден

 • Моќност на апратот за кафе: 850 W
 • Притисок на пумпа: 20 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.5 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Да
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker BXCO1200E Еспресо Кафемат 1200W 15 bar
Black & Decker BXCO1200E Еспресо Кафемат 1200W 15 bar

8.490 ден

 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.2 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Да
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA
KRUPS KP 270A10 Кафемат 1500W, 1.2 L, 15 bar
KRUPS KP 270A10 Кафемат 1500W, 1.2 L, 15 bar
11.699 ден

7.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1500 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.2 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден

5.990 ден

 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - бел + ГРАТИС 9 капсули,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - син + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден

5.990 ден

 • Притисок на пумпа: 10 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 2 l
 • Апарат за две шољи: Не
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - жолт + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден

5.990 ден

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Притисок на пумпа: 10 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 2 l
 • Апарат за две шољи: Не
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 9 капсули
Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 9 капсули
6.990 ден

5.990 ден

 • Lavazza LM Jolie кафемат со капсули - црвен + ГРАТИС 9 капсули,
 • Присисок: 10 бари,  
 • Капсули : Lavazza MODO MIO,
 • Капацитет за вода: 2 литри,
 • 2 години гаранција.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
DE LONGHI ESAM 2200, апарат за еспресо
DE LONGHI ESAM 2200, апарат за еспресо

24.580 ден

 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.8 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
KRUPS XP320830 Апарат за еспресо 1.5l, 15Bar
KRUPS XP320830 Апарат за еспресо 1.5l, 15Bar
9.949 ден

8.755 ден

Master Card 5% попуст!

 • Моќност на апратот за кафе: 1050 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.2 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ESCM15DBK Апарат за кафе
Gorenje ESCM15DBK Апарат за кафе
8.690 ден

7.820 ден

 • Gorenje кафемат
 • Притисок: 15 бари,  
 • Вашите омилени пијалаци со допир на едно копче,
 • Капацитет за вода: 1,5 литри,
 • 2 години гаранција.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux EEA111 апарат за кафе
Electrolux EEA111 апарат за кафе

8.999 ден

 • Надворешен индикатор за нивото на водата
 • Нагласената боја: Mеталик сребрена
 • Моќност: 1250W
 • Димензии: 29 х 22 х 26 cm
 • Должина на кабел: 1 метар

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA Besplatna isporaka MK
Electrolux EKF3300 апарат за кафе
Electrolux EKF3300 апарат за кафе
3.399 ден

2.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на филтерот: Отстранлив
 • Индикатор за нивото на водата: Да
 • Боја: Црна
 • Моќност: 1100W
 • Димензии: 31,5 х 19 х 28,5
 • Должина на кабел: 1 m

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Philips EP2220/10 Апарат за еспресо
Philips EP2220/10 Апарат за еспресо
31.199 ден

27.490 ден

Master Card 5% попуст!

 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.8 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA
KRUPS KP 243B10 Кафемат 1000W, 15 bar
KRUPS KP 243B10 Кафемат 1000W, 15 bar
7.239 ден

6.370 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1000 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.8 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA
KRUPS KP 173 B10 Кафемат 1500W, 15 bar
KRUPS KP 173 B10 Кафемат 1500W, 15 bar
5.999 ден

5.279 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1500 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 1.2 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA
KRUPS KP 1A3 B10 Кафемат 1500W, 15 bar
KRUPS KP 1A3 B10 Кафемат 1500W, 15 bar
4.999 ден

4.399 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1500 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.8 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA
DLG KRUPS KP 340810 Кафемат 1500W, 15 bar, 0,8L
DLG KRUPS KP 340810 Кафемат 1500W, 15 bar, 0,8L
9.899 ден

8.183 ден

Master Card 5% попуст!

 • Тип на апарат: Автоматски
 • Моќност на апратот за кафе: 1500 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.8 l

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA
ILLY Y3 апарат за еспресо црвен
ILLY Y3 апарат за еспресо црвен

7.999 ден

Master Card 5% попуст!

Y3.2 е наједноставниот начин да уживате во автентичниот вкус на кафето Illy во вашиот дом или канцеларија. Дизајнот на овој уред со чисти, минималистички линии е потпишан од дизајнерот Пјеро Лис...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
KRUPS EA 875E10 Апарат за Еспресо 1450W, 15 bar
KRUPS EA 875E10 Апарат за Еспресо 1450W, 15 bar
58.899 ден

49.279 ден

Master Card 5% попуст!

 • Моќност на апратот за кафе: 1450 W
 • Притисок на пумпа: 15 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 3 l
 • Апарат за две шољи: Да
 • Греење на шоља: Не
 • Автоматско отклонување на каменец: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3