text.skipToContent text.skipToNavigation
2 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory
TESLA HB510BWS Рачен миксер (сет)
TESLA HB510BWS Рачен миксер (сет)

2.590 ден

TESLA HB510BWS Рачен миксер (сет)

Карактеристики:

  • Колекција DeLight од Tesla
  • Мотор со голема моќност 600 W
  • Отс...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023

IstaCena12RatiMKCategory
TESLA HB100WG Рачен миксер
TESLA HB100WG Рачен миксер

690 ден

TESLA HB100WG Рачен миксер


Карактеристики:

  • Моќност: 200 W
  • Пластично стапало што може да се одвојува
  • INOX ножеви
  • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.10.2023