text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
93 пронајдени производи
MK-dan-zena-sticker-100x100 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Ariete 2722 Правосмукалка
Ariete 2722 Правосмукалка
8.599 ден

7.730 ден

 • Напон на батерија: 22.2 V
 • Време на работа: 45 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1 l
 • Бучавост (dB): 75 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje VC2303GALBKCY Правосмукалка
Gorenje VC2303GALBKCY Правосмукалка
8.999 ден

6.100 ден

Нокаут акција!

 • Моќност: 2300 W
 • Бучавост (dB): 83 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 3.3 l
 • Работна површина: 9 m
 • Должина на кабелот: 7 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 NokautPonudaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Dyson V10 Absolute New правосмукалка
Dyson V10 Absolute New правосмукалка
43.490 ден

36.990 ден

Нокаут акција!

 • Напон на батерија: 21.6 V
 • Време на работа: 60 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.76 l
 • Бучавост (dB): 87 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

MK-dan-zena-sticker-100x100 TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
9.999 ден

6.899 ден

 • Напон на батерија: 144 V
 • Време на работа: 38 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.6 l
 • Бучавост (dB): 78 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE VC2321GPLW Правосмукалка
GORENJE VC2321GPLW Правосмукалка

7.490 ден

Правосмукалка GORENJE VC2321GPLW. Карактеристики: G FORCE PLUS Максимална моќност на моторот: 2.300 W Моќ на всисување: 470 W Со вреќичка За суво чистење Број на додатоци: 3 XpandZone четка ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU
Gorenje Правосмукалка VC1821PSWBU

5.090 ден

 • Моќност: 1800 W
 • Бучавост (dB): 83 dB
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Волумен на вреќичка: 3 l
 • Работна површина: 14 m
 • Четка за паркети: Не
 • Антиалергиски филтер: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje Правосмукалка VC1901GACRCY
Gorenje Правосмукалка VC1901GACRCY

5.590 ден

 • Моќност: 1900 W
 • Бучавост (dB): 84 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 2.2 l
 • Работна површина: 7 m
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Четка за паркети: Не
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
ARNICA BORA 4000 Правосмукалка
ARNICA BORA 4000 Правосмукалка

7.299 ден

 • Правосмукалка со сад
 • Моќност:2400W
 • HEPA филтер
 • Турбо четка
 • Телескопска хромирана цевка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
Gorenje Правосмукалка VC1411CXW

3.690 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC1411CXW
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 1400 W
 • <...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ROWENTA Чистач на пареа RY6537WI
ROWENTA Чистач на пареа RY6537WI

8.589 ден

 • Моќност: 1200 W
 • Притисок на пареа: 5 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.6 l
 • Време на загревање: 30 s
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Навлака од микровлакна: 1 kom

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Iskra JC-229, чистач на пареа
Iskra JC-229, чистач на пареа
5.499 ден

4.690 ден

 • Моќност: 1500 W
 • Притисок на пареа: 3 bar
 • Капацитет на резервоар за вода: 0.3 l
 • Време на загревање: 15 s
 • Должина на кабелот: 5 m
 • Навлака од микровлакна: 2 kom

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 05.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Samsung VCC4320S3A/BOL, 1600W, 1,3l циклонски сад, правосмукалка
Samsung VCC4320S3A/BOL, 1600W, 1,3l циклонски сад, правосмукалка
5.999 ден

4.999 ден

 • Моќност: 1600 W
 • Бучавост (dB): 86 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.3 l
 • Работна површина: 9 m
 • Должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Не
 • Антиалергиски филтер: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Samsung VCC4135S37/BOL, 1600W, 3l, кеса правосмукалка
Samsung VCC4135S37/BOL, 1600W, 3l, кеса правосмукалка
5.499 ден

4.399 ден

 • Моќност: 1600 W
 • Бучавост (dB): 83 dB
 • Должина на кабелот: 6 m
 • Волумен на вреќичка: 3 l
 • Работна површина: 9 m
 • Четка за паркети: Не
 • Антиалергиски филтер: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9570/01 Правосмукалка
Philips FC9570/01 Правосмукалка

13.999 ден

 • Моќност: 1900 W
 • Бучавост (dB): 79 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • Должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9333/09 Правосмукалка
Philips FC9333/09 Правосмукалка

11.799 ден

 • Моќност: 650 W
 • Бучавост (dB): 79 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • Должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Dyson V12 Slim Absolute Безжична Правосмукалка
Dyson V12 Slim Absolute Безжична Правосмукалка

50.990 ден

 • Напон на батерија: 25.2 V
 • Време на работа: 60 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.35 l
 • Бучавост (dB): 73 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Dyson V11 Total Clean Безжична Правосмукалка
Dyson V11 Total Clean Безжична Правосмукалка

45.990 ден

 • Напон на батерија: 29.4 V
 • Време на работа: 60 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.76 l
 • Бучавост (dB): 87 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje Правосмукалка VC2421ECW
Gorenje Правосмукалка VC2421ECW

7.490 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC2421ECW
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2400 W
 • Гаранција:...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Gorenje Правосмукалка VC2021PSBKBU
Gorenje Правосмукалка VC2021PSBKBU

5.590 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC2021PSBKBU
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2000 W
 • Гаранци...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 07.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux ZB6106WR правосмукалка
Electrolux ZB6106WR правосмукалка

5.999 ден

 • Напон на батерија: 7.2 V
 • Време на работа: 13 min
 • Време на полнење: 4 h
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.5 l
 • Мокро вшмукување: Да
 • LED осветлување: Не
 • Четка за отстранување на влакна од домашни миленици: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko VRT 61814 VR Стик правосмукалка
Beko VRT 61814 VR Стик правосмукалка

7.999 ден

 • Напон на батерија: 14.4 V
 • Време на работа: 45 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.5 l
 • Бучавост (dB): 80 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • LED осветлување: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch BGLS4X210 правосмукалка
Bosch BGLS4X210 правосмукалка

9.890 ден

Bosch BGLS4X210 правосмукалка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Philips FC9334/09 Правосмукалка
Philips FC9334/09 Правосмукалка

12.899 ден

 • Моќност: 750 W
 • Бучавост (dB): 79 dB
 • Капацитет на резервоар за прашина: 1.5 l
 • Работна површина: 9 m
 • Должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch BGL7EXCL правосмукалка
Bosch BGL7EXCL правосмукалка

13.900 ден

 • Моќност: 850 W
 • Бучавост (dB): 76 dB
 • Должина на кабелот: 12 m
 • Волумен на вреќичка: 5 l
 • Работна површина: 14 m
 • Четка за паркети: Да
 • Антиалергиски филтер: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 08.03.2024

IstaCena12RatiMKCategory
Beko BKS 5423 Правосмукалка
Beko BKS 5423 Правосмукалка

6.999 ден

 • Моќност: 1800 W
 • Бучавост (dB): 82 dB
 • Работна површина: 9 m
 • Должина на кабелот: 6 m
 • Четка за паркети: Не
 • Антиалергиски филтер: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 11.03.2024

 • 1(current)
 • 2
 • 3