text.skipToContent text.skipToNavigation
18 пронајдени производи
DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ)
INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ)
52.999 ден

33.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 122 cm
 • Должина: 549 cm
 • Ширина: 549 cm
 • Капацитет на базенот: 24311 l
 • Маса: 102 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
10.999 ден

7.590 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 76 cm
 • Должина: 305 cm
 • Ширина: 305 cm
 • Капацитет на базенот: 4485 l
 • Маса: 1.66E16

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26334 Ultra XTR Frame 610x122cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26334 Ultra XTR Frame 610x122cm монтажен базен со песочна пумпа
82.990 ден

58.999 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 122 cm
 • Должина: 610 cm
 • Ширина: 610 cm
 • Капацитет на базенот: 30079 l
 • Маса: 133.7 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
59.999 ден

42.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 132 cm
 • Должина: 610 cm
 • Ширина: 610 cm
 • Капацитет на базенот: 32695 l
 • Маса: 118.6 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
145.500 ден

98.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 132 cm
 • Должина: 975 cm
 • Ширина: 488 cm
 • Капацитет на базенот: 54400 l
 • Маса: 2516

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
7.590 ден

4.290 ден

Седмична акција!

 • INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа,
 • Димензии: 305x76 cm ,
 • Капацитет: 3.583литри (80%), 
 • Филтер пумпа вклучена во паквањето,
 • Бренд: INTEX.

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26340 Ultra XTR Frame 732x132cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26340 Ultra XTR Frame 732x132cm монтажен базен со песочна пумпа
89.999 ден

65.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 132 cm
 • Должина: 732 cm
 • Ширина: 732 cm
 • Капацитет на базенот: 47241 l
 • Маса: 172.3 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

BrzaIsporakaMKv1
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата

286 ден

 • Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата,
 • Наменето за регулирање на PH вредноста на водата,
 • При дождчиво ввреме се зголемува киселоста на водата,
 • 1 литар ја намалува PH вредноста за 0,1 степен на 25m3,  

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

Алгицид 1 литар, против алги за базен
Алгицид 1 литар, против алги за базен

300 ден

 • Алгицид 1 литар, против алги за базен,
 • Наменет за уништување на алги во базенот,
 • Состав: Квартерна Амониева сол,
 • 1 литар Авлгицид на 50m3 вода на 7-10 дена,  
 • Рок на употреба: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.07.2024

NedelnaAkcijaMK BrzaIsporakaMKv1
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета
INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета
499 ден

399 ден

Седмична акција!

 • INTEX 29041 голем дозер за хлорна таблета,
 • Намена за сместување на хлорна таблета ,
 • Идеален за безбедно растворање на хлроната таблета во базенот, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

BrzaIsporakaMKv1
Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС
Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС
1.000 ден

800 ден

 • Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС,
 • Наменета за прочистување на водата во базенот,
 • Ги уништува бактериите, вирусите и микроорганизмите,
 • Една хлорна се става на 50m3 вода на 7-10 дена,  
 • Пакетот содржи 5 хлорни таблети.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

NedelnaAkcijaMK BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28021 Покривка за базен - 305цм дијаметар Easy Set
INTEX 28021 Покривка за базен - 305цм дијаметар Easy Set
999 ден

699 ден

Седмична акција!

INTEX 28021 Покривка за базен на надувуање- 305цм дијаметар , е специјална покривка наменета за базенот Intex Easy Set 305x76cm.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 69611 ножна пумпа
INTEX 69611 ножна пумпа

490 ден

INTEX 69611 ножна пумпа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
49.999 ден

23.990 ден

Седмична акција!

 • Бренд: Intex
 • Висина: 100 cm
 • Должина: 400 cm
 • Ширина: 200 cm
 • Капацитет на базенот: 6836 l
 • Маса: 67

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.07.2024

NedelnaAkcijaMK BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
1.499 ден

1.190 ден

Седмична акција!

 • INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен,
 • Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm,
 • Дијаметар на телескопска рачка: 239cm, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 68605 рачна пумпа
INTEX 68605 рачна пумпа

490 ден

 • INTEX 68605 рачна пумпа,
 • Наменета за пумпање на сите видови базени и душеци,
 • Практичен за употреба,
 • Во пакувањето има повеќе додатоци за различни видови,  
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024

Gardena 958-30 туш за во двор
Gardena 958-30 туш за во двор

1.300 ден

Gardena 958-30 туш за во двор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

BrzaIsporakaMKv1
Хлорна таблета
Хлорна таблета

200 ден

 • Хлорна таблета,
 • Наменета за прочистување на водата во базенот,
 • Ги уништува бактериите, вирусите и микроорганизмите,
 • Една хлорна се става на 50m3 вода на 7-10 дена,  

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.07.2024