text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
Villager Моторна пумпа за вода HP WP 30 P 6.5КС
Villager Моторна пумпа за вода HP WP 30 P 6.5КС
21.500 ден
мотор-Villager VGR 250 H/212 cm³/ 4.1 kW / 3600 rpm/ 12 Nm / 2500 rpm/Prečnik usisa (Ø) 2/Prečnik izlaza (Ø) 2/максимална длабочина за повлекување 7 m/максимална висина воден стуб 50 m/притисок на ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager Моторна пумпа за вода WP 37 SE
Villager Моторна пумпа за вода WP 37 SE
12.000 ден
Villager Моторна пумпа за вода WP 37 SE 3.7KW,3000л/чвис.30м,8м-четири тактен мотор со воздушно ладење/зафатнина мотор 163 cm³/моќност 3.8 kW (3600 rpm)/обртни момент / 2500 rpm/Prečnik usisa (Ø) ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager Моторна пумпа за вода WP 36 P
Villager Моторна пумпа за вода WP 36 P
13.500 ден
Villager Моторна пумпа за вода WP 36 P 4.4KW, 3600л/ч,вис.30м, длаб.8м-212 cm³/ 4.1 kW / 3600 rpm/-обртаи 2500 rpm/Prečnik usisa (Ø) 2/Prečnik izlaza (Ø) 2/максимална длабина за повлекување 8 m/мак...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.04.2021

Villager VGP 1500 B Хидрофор
Villager VGP 1500 B Хидрофор
11.990 ден
Целта на хидрофорите на Villager VGP е домаќинствата да снабдуваат помало количество вода, со пумпање од бунари или цистерни. Тие се наменети за чиста вода. Класичен хидрофор, со дијафрагма сад и п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

Villager VGP 1300 Хидрофор
Villager VGP 1300 Хидрофор
10.990 ден
Целта на хидрофорите на Villager VGP е домаќинствата да снабдуваат помало количество вода, со пумпање од бунари или цистерни. Тие се наменети за чиста вода. Класичен хидрофор, со дијафрагма сад и п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

Villager VGP 800 Хидрофор
Villager VGP 800 Хидрофор
7.890 ден
Целта на хидрофорите на Villager VGP е домаќинствата да снабдуваат помало количество вода, со пумпање од бунари или цистерни. Тие се наменети за чиста вода. Класичен хидрофор, со дијафрагма сад и п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

Villager VGP 1100 F Хидрофор со вграден филтер
Villager VGP 1100 F Хидрофор со вграден филтер
9.490 ден
Целта на хидрофорите на Villager VGP е домаќинствата да снабдуваат помало количество вода, со пумпање од бунари или цистерни. Тие се наменети за чиста вода. Класичен хидрофор, со дијафрагма сад и п...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

Stanley SXUP1100XDE пумпа за нечиста вода 1100W
Stanley SXUP1100XDE пумпа за нечиста вода 1100W
7.499 ден
Stanley SXUP1100XDE пумпа за нечиста вода 1100W. Карактеристики: Моќност 1.100W, Максимален проток на вода: 16.500 l/h, максимална висина на воден столб 10,5 метри, работен притисок 1,05 бари, максимална температура на вода 35 степени, максимална длабочина на потопување 7 метри, преостанато ниво на вода интегриран пливачки прекинувач 45mm, максимална големина на честички 35mm, должина на кабел 10 m, Нето тежина 7 кг, компактен дизјан, отпорност на корозија од нерѓосувачки челик, заштита на моторот од прегревање. Гаранција 24 месеци.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.04.2021

Stanley SXUP400PCE пумпа за чиста вода 400W
Stanley SXUP400PCE пумпа за чиста вода 400W
4.999 ден
3.490 ден
Потопна пумпа со пловак со горен излез за вода,погодна за пупмање на чиста вода со дијаметар на честички до 5мм.Технички податоци:домет 8 метри,проток на вода 9000l/h,Длабочина 7 метри,Работен притисок 0,8bar,големина на футер приклучок G1”G1-1/4”G1-1/2”,Кабел 10m,тежина 4,3kg,мотор:Индукциски – Алуминиум,Напон:230V/50Hz,вртежи 2800 врт./мин, гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

Agrina LT50-30 Моторна пумпа 500 l/min
Agrina LT50-30 Моторна пумпа 500 l/min
7.990 ден
Agrina LT50-30 Моторна пумпа 500 l/min, пумпа со 3 години гаранција овозможена од главниот застапник на АГРИНА во Македонија. Бензиска пумпа за вода со голем капацитет која се користи за наводнувањ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021

Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min
Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min
8.990 ден
Agrina LT80-30 Моторна пумпа 900 l/min, пумпа со 3 години гаранција овозможена од главниот застапник на АГРИНА во Македонија. Бензиска пумпа за вода со голем капацитет која се користи за наводнувањ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 19.04.2021