text.skipToContent text.skipToNavigation
13 пронајдени производи
ССД ВД Греен™ 480ГБ ВДС480Г2Г0А
ССД ВД Греен™ 480ГБ ВДС480Г2Г0А
3.420 ден
За брзу изведбу и поузданост, ВД Греен ССД потичу свакодневно искуство рачуналства на столном или пријеносном рачуналу.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

SSD KINGSTON 240GB A400 Series 2,5" SATA 3
SSD KINGSTON 240GB A400 Series 2,5" SATA 3
1.840 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Western Digital 10EFRX хард диск
Western Digital 10EFRX хард диск
4.120 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Western Digital WD Purple 4TB WD40PURZ
Western Digital WD Purple 4TB WD40PURZ
6.900 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

ССД САМСУНГ 250ГБ 970 ЕВО Плус , М.2 2280 ПЦИе
ССД САМСУНГ 250ГБ 970 ЕВО Плус , М.2 2280 ПЦИе
4.290 ден
ССД САМСУНГ 970 ЕВО Плус, Капацитет 250 ГБ, Сучелје М.2, ПЦИе 3.0 kc4 , 3-бит МЛЦ , НВМе 1.3 , Брзина читањ до: 3500 МБ/с, Брзина записивањ до 3300 МБ/с , АЕС 256-бит

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Transcend SSD 1TB TS MTS830S Series SATA M.2 2280 диск
Transcend SSD 1TB TS MTS830S Series SATA M.2 2280 диск
6.690 ден
TS1TMTS830, Капацитет од 1TB, Поврзување M.2 SATA, 2280, 3D NAND, Брзина на читање до 560 MB/s, Брзина на запис до 520 MB/s, нема софтвер, TS1TMTS830S

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Western Digital WD 10SPZX интерен диск за лаптоп
Western Digital WD 10SPZX интерен диск за лаптоп
3.050 ден
3.010 ден
Изработен според високите стандарси на ВД-за квалитет и сигурност ,ВД Блуе мобилните тврди дискови нудат функции кои се идеални за секојдневните потреби на мобилните компјутери.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Тврд Диск ВД Голд™ Ентерприсе Цласс 1ТБ
Тврд Диск ВД Голд™ Ентерприсе Цласс 1ТБ
4.480 ден
ВД Голд™ 1005ФБИЗ, 1ТБ, САТА3, 128 МБ, 3,5", 7.200 рпм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Western Digital Gold Enterprise 2TB интерен хард диск
Western Digital Gold Enterprise 2TB интерен хард диск
6.290 ден
WD Gold™ 1005FBYZ, 1TB, SATA3, 128 MB, 3,5", 7.200 rpm, WD1005FBYZ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Тврд Диск ВД Ред НАС™ 2ТБ ВД20ЕФАKC
Тврд Диск ВД Ред НАС™ 2ТБ ВД20ЕФАKC
4.320 ден
Со капацитет до 10 ТБ, ВД РЕД дискот е наменет за НАС системи от еден до осум слота за дискови.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

Тврд Диск ВД Ред НАС™ 8ТБ ВД80ЕФАKC
Тврд Диск ВД Ред НАС™ 8ТБ ВД80ЕФАKC
16.480 ден
С погоном до 10 ТБ, ВД црвени погон је изграѓен за сингле-баи до 8-баи улаза у НАС системима и пакира капацитет похрањвањ драгоцјених података у једној јединици.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

WD SSD Blue™ 250GBБ М.2 WDS500G2B0B диск
WD SSD Blue™ 250GBБ М.2 WDS500G2B0B диск
2.120 ден
Подготвен за потребите на ва[иот компјутер, со неговите високи перформанси ВД Блуе ™ 3Д НАНД САТА ССД нуди висок капацитет, зголемена сигурност и брза работа

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021

SSD 480GB WD Green M.2 2280 SATA
SSD 480GB WD Green M.2 2280 SATA
3.999 ден
За брзу изведбу и поузданост, ВД Греен ССД потичу свакодневно искуство рачуналства на столном или пријеносном рачуналу.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.01.2021