text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
brzaisporakaMK
УСБ бежични адаптер Д-Линк ДВА-121
УСБ бежични адаптер Д-Линк ДВА-121
558 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
НЕТ ВРЛ ДЛК ДВА-131
НЕТ ВРЛ ДЛК ДВА-131
803 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
D-Link DIR-809/E рутер
D-Link DIR-809/E рутер
1.920 ден
ДИР-809/Е, Вирелесс АЦ750 Дуал-Банд Цлоуд Етхернет Роутер, маkc.брзина на 5Гхз 450 Мбпс и 300 Мбпс на 2,4 ГХз 4kc10/100 ЛАН портова, 1kcФЕ ВАН порт, екстерне антене, АП/роутер моде,ВПА/ВПА2, СхареП...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
D-Link DIR-842V2/E рутер
D-Link DIR-842V2/E рутер
3.100 ден
D-Link DIR-842V2/E рутер

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
ASUS RP-N12 Repeater, Access Point, Media Bridge
ASUS RP-N12 Repeater, Access Point, Media Bridge
1.150 ден
RP-N12, 802.11n, 2,4 GHz, Naèin rada AP,Repeater, Prikljuèci RJ45, integrirana antena, 90IG01X0-BO2100

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
ASUS AC1200 Dual Band WiFi Repeater & Range Extender (RP-AC55) екстендер рутер
ASUS AC1200 Dual Band WiFi Repeater & Range Extender (RP-AC55) екстендер рутер
2.300 ден
Проширете го опсегот на Ви-Фи во вашиот дом - уживајте во комбинирани брзини до 1200 Mbps. RP-AC55, indoor, 802.11a/b/g, 802.11ac, 802.11n, Dual band (2,4/5GHz), Mode AP, Mode Repeater, AC1200 enha...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
ASUS RP-AC51 Wireless-AC750 dual-band repeater адаптер
ASUS RP-AC51 Wireless-AC750 dual-band repeater адаптер
2.190 ден
ASUS RP-AC51 Wireless-AC750 dual-band repeater адаптер, 802.11а/b/g, 802.11ac, 802.11n, data rate: 300+433 Mbps, mode: AP , Reapeter, конектор RJ45, Антени x2, up to 750Mbps, AC750

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
D-Link AX1500 Wi-Fi 6 DIR-X1560 рутер
D-Link AX1500 Wi-Fi 6 DIR-X1560 рутер
4.390 ден
D-Link AX1500 Wi-Fi 6 Router DIR-X1560, DIR-X1560

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

brzaisporakaMK
D-Link DAP-1325 бежичен еkcтендер
D-Link DAP-1325 бежичен еkcтендер
1.250 ден
D-Link DAP-1325, Wireless range extender, 802.11b/g/n, 2 vanjske antene,1x10/100 port, WPA, WPA2, WPS,WEB GUI, 300Mbps prijenos podataka., DAP-1325/E

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022