text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
42 пронајдени производи
zadnji_komadi_MK TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
GORENJE NRS918FVX Side by side Ладилник
74.990 ден

66.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 179.1 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

HR~Popusti 100x100 31 МК MInijaturdniCeni17.3.mk IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HIC 64404 T керамичка плотна
Beko HIC 64404 T керамичка плотна
18.999 ден

12.999 ден

 • Кружен сериграфски дизајн
 • Витроцерамичен
 • Автоматско исклучување
 • Димензии: 60 x 3,7 x 51 cm
 • Гаранција: 5 години

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje WNEI84BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNEI84BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
28.490 ден

22.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 545 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

HR~Popusti 100x100 23 МК MInijaturdniCeni17.3.mk TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX HOME MWOB-2020G G Вградна микробранова печка
VIVAX HOME MWOB-2020G G Вградна микробранова печка
12.990 ден

9.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Поставување на производот: Вграден
 • Капацитет на печката: 20 l

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL S DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL S DESIGN PRO 3,5kW R32 инвертер клима уред
34.999 ден

24.990 ден

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.81 kW
 • Вредност на ладење: 3.517 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата според просторот: од 26 до 35 m2

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
9.999 ден

6.890 ден

 • Gorenje SVC144FBK безжична правосмукалка
 • 2 во 1 безжична правосмукалка
 • Волумен на садот за прашина: 0.6 l
 • Батерија: 14,4V Li-Ion
 • Трајност на батеријата: 38 min.
 • Време на полнење: 6 часа
 • Гаранција: 2 години

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaisporakaArtikliMK
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GRAY MIRROR R32 инвертер клима уред
39.990 ден

32.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.8 kW
 • Вредност на ладење: 3.5 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата според просторот: од 26 до 35 m2

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Beko RDSA 240 K30 SN комбиниран фрижидер
Beko RDSA 240 K30 SN комбиниран фрижидер
18.999 ден

12.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: F
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статички
 • Висина: 146.5 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje WNEI14BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNEI14BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
33.990 ден

26.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 10 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 61 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
VIVAX COOL Y DESIGN 3,5kW R32, инвертер клима уред
60.990 ден

59.990 ден

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 4.25 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: A+++
 • Намена на климата според просторот: од 5 до 25 m2

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje GBF22ILMF вградна рерна на пареа
Gorenje GBF22ILMF вградна рерна на пареа
25.990 ден

15.999 ден

 • Gorenje GBF22ILMF вградна рерна на пареа
 • Капацитет: 77 l
 • Енергетска класа: A+
 • Начин на поставување: Вграднa
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години
 • Опција AirFry

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL S DESIGN PRO 5,5kW R32 инвертер клима уред
46.999 ден

41.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 5.568 kW
 • Вредност на ладење: 5.275 kW
 • Енергетски степен на ладење: А++
 • Енергетски степен на греење: А+
 • Намена на климата според просторот: од 36 до 50 m2

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.03.2023

HR~Popusti 100x100 25 МК MInijaturdniCeni17.3.mk TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
VIVAX COOL V+ DESIGN 3,81kW GOLD R32 инвертер клима уред
39.990 ден

29.999 ден

 • Бренд: Vivax
 • Вредност на греење: 3.81 kW
 • Вредност на ладење: 3.52 kW
 • Енергетски степен на ладење: A+++
 • Енергетски степен на греење: А++
 • Намена на климата според просторот: од 26 до 35 m2

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO WTV 7622 XCW машина за перење
BEKO WTV 7622 XCW машина за перење
21.999 ден

17.990 ден

 • Бренд: Beko
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Број на вртежи: 1200 okr/min
 • Вид на мотор: Стандардни
 • Длабочина: 50 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje WNEI94BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
Gorenje WNEI94BS Машина за перење Инвертер PowerDrive мотор
30.990 ден

24.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: A+++
 • Капацитет на перење: 9 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 61 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje GBF22ILPMF вградна рерна
Gorenje GBF22ILPMF вградна рерна
29.990 ден

19.999 ден

 • Gorenje GBF22ILPMF вградна рерна
 • Капацитет: 77 l
 • Енергетска класа: A+
 • Начин на поставување: Вграднa
 • Димензии (ШхВхД): 595х595х564 mm
 • Гаранција: 5 години

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Gorenje N61EA2W4 Комбиниран фрижидер
Gorenje N61EA2W4 Комбиниран фрижидер
30.990 ден

24.999 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А++
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: No Frost
 • Висина: 185 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Gorenje Правосмукалка VC2303SPRCY
Gorenje Правосмукалка VC2303SPRCY
7.490 ден

6.290 ден

 • Gorenje Правосмукалка VC2303SPRCY
 • За суво чистење
 • Mоќност на моторот: 2300 W
 • Моќ на всисување: 400 W
 • Гаранција: 2 години

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMK BrzaIsporakaMKv1
TEFAL HT312138 Миксер со сад
TEFAL HT312138 Миксер со сад
4.739 ден

4.199 ден

 • Моќност: 300 W
 • Капацитет на садот: 3,5л.
 • Гаранција: 1 година

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

TOPizborMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
GORENJE RK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер
GORENJE RK6191EW4 Самостоен комбиниран фрижидер
23.490 ден

21.990 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Енергетска класа: А+
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Low Frost
 • Висина: 185 cm

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips HC-3505/15 Машинка за потстрижување
Philips HC-3505/15 Машинка за потстрижување
1.999 ден

1.399 ден

 • Philips HC-3505/15 Машинка за потстрижување
 • СЕЧИЛА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • 13 ПОСТАВКИ ЗА ДОЛЖИНА
 • РАБОТА САМО СО КАБЕЛ
 • ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
Philips BT-7650/15 Машинка за потстрижување
Philips BT-7650/15 Машинка за потстрижување
4.999 ден

4.490 ден

 • Philips BT-7650/15 Машинка за потстрижување
 • СЕЧИЛА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
 • БЕЗЖИЧНА УПОТРЕБА
 • ГАРАНЦИЈА 24 МЕСЕЦИ
 • ШИРИНА НА СЕЧИЛОТО 41 ММ...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB VITALITY SENSITI D100 електрична четка за заби
OralB VITALITY SENSITI D100 електрична четка за заби
1.600 ден

1.490 ден

 • OralB VITALITY SENSITI D100 ел. четка за заби
 • 7600 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Сензор на притисок
 • 8 днев...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB POWER D20 PRO 3000 електрична четка за заби + 2 рефили
OralB POWER D20 PRO 3000 електрична четка за заби + 2 рефили
5.100 ден

3.690 ден

 • OralB POWER D20 PRO 3000 ел. четка за заби + 2 рефили
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 3 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќ...

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

IstaCena12RatiMKCategory BrzaIsporakaMKv1
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
2.999 ден

2.499 ден

 • OralB PRO 750 3D WHITE електрична четка за заби
 • 8800 осцилации-ротации во минута
 • 2 програми на чистење
 • 2 минутен тајмер
 • Отстранува и до 100% повеќе насл...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 23.03.2023

 • 1(current)
 • 2