text.skipToContent text.skipToNavigation

Брза и безбедна испорака

 

Цената за испораката е 99ден. за вкупна нарачка до 2.800ден., над 2.800ден. испораката е бесплатна.    

Доставната служба ја испорачува секоја пратка во рок до 3 работни дена на целата територија на Македонија, до секоја адреса и населено место.   

Пратките се доставуваат до влезот на станбениот објект или пред влез на куќа од наведената адреса. Во недела и за празници доставната служба не испорачува.


Дополнително за подрајчето на град Скопје имаме овозможено и две нови услуги:

  • еКупи & преземи - Две локации за лично преземање на вашите нарачки. Првата pickUp локација е на ул. Јадранска Магистрала бр.12, а втората pickUp локација е на Бул. Партизански Одреди бр.109 1/1 Скопје.
  • Бесплатна испорака и внесување во стан - Големите производи се тешки да ги носете и качувате до станот, особено ако живеете на повисок кат во вашата зграда, а во зградата немате лифт! Бара трошење на енергија и слободно време кои би можеле да ги потрошите на други работи. Без грижа, маката препуштете ја на нас бидејќи екупи ви нуди БЕСПЛАТНА усплуга за испорака и внесување во стан (на кат) на подрачје на град Скопје. Испораката и внесување во стан е секој понделник за сите нарачки кои се направени претходната недела и е одбрано "Испорака и внесување во стан".

Други информации околу испораката

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да разгледа дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.

Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При преземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише адресницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за преземањето.

За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 02 3202 900 или преку email info@ekupi.mk
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ја контактирате директно доставната служба Еко Логистик на тел. 13 990 или 15 990, како и на емаил: naracki@els.mk