Брза и безбедна испорака
Повеќе од 20.000 задоволни клиенти
Повеќе од 30.000 производи
Брз и лесен онлајн шопинг

Клима уреди по најдобри цени

Странатаa одb
VIVAX COOL M DESIGN 3,5kW  инвертер клима уред + ГРАТИС Wi Fi USB
VIVAX COOL M DESIGN 3,5kW инвертер клима уред + ГРАТИС Wi Fi USB
24.433 ден
21.990 ден
VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред
VIVAX COOL DF DESIGN 2,5kW клима уред
15.554 ден
13.999 ден
VIVAX COOL SF DESIGN 3,5kW клима уред
VIVAX COOL SF DESIGN 3,5kW клима уред
18.888 ден
16.999 ден
VIVAX COOL DF DESIGN 3,5kW клима уред
VIVAX COOL DF DESIGN 3,5kW клима уред
16.666 ден
14.999 ден
VIVAX COOL Z DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL Z DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
22.221 ден
19.999 ден
VIVAX COOL Z DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL Z DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
37.777 ден
33.999 ден
VIVAX COOL V DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL V DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
37.777 ден
33.999 ден
VIVAX COOL R DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL R DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
56.666 ден
50.999 ден
VIVAX COOL R DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL R DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
26.666 ден
23.999 ден
VIVAX COOL V GOLD DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL V GOLD DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
37.777 ден
33.999 ден
VIVAX COOL S+ DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL S+ DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
24.999 ден
22.499 ден
VIVAX COOL R DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL R DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
44.443 ден
39.999 ден
VIVAX COOL Z DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL Z DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
51.666 ден
46.499 ден
VIVAX COOL V DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL V DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
49.999 ден
44.999 ден
VIVAX COOL S+ DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL S+ DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
39.999 ден
35.999 ден
VIVAX COOL S+ DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL S+ DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
55.554 ден
49.999 ден
VIVAX COOL Z DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL Z DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
23.332 ден
20.999 ден
VIVAX COOL M DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL M DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
38.888 ден
34.999 ден
VIVAX COOL S+ DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL S+ DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
26.666 ден
23.999 ден
VIVAX COOL M DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL M DESIGN 2,5kW инвертер клима уред
23.332 ден
20.999 ден
VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW инвертер клима уред
31.110 ден
27.999 ден
VIVAX COOL DF DESIGN 7,0kW клима уред
VIVAX COOL DF DESIGN 7,0kW клима уред
36.666 ден
32.999 ден
VIVAX COOL M DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
VIVAX COOL M DESIGN 7,0kW инвертер клима уред
52.777 ден
47.499 ден
VIVAX COOL DF DESIGN 5,0kW клима уред
VIVAX COOL DF DESIGN 5,0kW клима уред
26.666 ден
23.999 ден

Базени и опрема

Странатаa одb
INTEX ЕАSY SET 305 x 76 cm, со филтер пумпа
INTEX ЕАSY SET 305 x 76 cm, со филтер пумпа
4.988 ден
3.990 ден
Базен Intex Easy Set 396 x 84 cm (со пумпа) 7290 l
Базен Intex Easy Set 396 x 84 cm (со пумпа) 7290 l
7.488 ден
5.990 ден
INTEX 450 x 220 х 84 cm, со метална рамка без филтер пумпа
INTEX 450 x 220 х 84 cm, со метална рамка без филтер пумпа
12.499 ден
9.999 ден
INTEX 28316 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
INTEX 28316 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
35.713 ден
24.999 ден
INTEX 28168 Easy Set 457x122  базен со филтер пумпа и скали
INTEX 28168 Easy Set 457x122 базен со филтер пумпа и скали
22.375 ден
17.900 ден
INTEX EASY SET 244х76 со филтер пумпа
INTEX EASY SET 244х76 со филтер пумпа
4.363 ден
3.690 ден
INTEX EASY SET 244х76
INTEX EASY SET 244х76
2.863 ден
2.290 ден
INTEX базен 305x76 cm (без филтер пумпа)
INTEX базен 305x76 cm (без филтер пумпа)
3.238 ден
2.590 ден
INTEX 220 x 150 х 60 cm, со метална рамка без филтер пумпа
INTEX 220 x 150 х 60 cm, со метална рамка без филтер пумпа
5.738 ден
4.590 ден
INTEX ULTRA базен 732x366x132cm со филтер пумпа (СЕТ)
INTEX ULTRA базен 732x366x132cm со филтер пумпа (СЕТ)
119.990 ден
INTEX Оcean Reef базен (деца 3+) 183 x 38 cm
INTEX Оcean Reef базен (деца 3+) 183 x 38 cm
863 ден
690 ден
INTEX базен (деца 3+) 152 x 25 cm
INTEX базен (деца 3+) 152 x 25 cm
874 ден
699 ден
INTEX базен 229x229х56cm (без филтер пумпа)
INTEX базен 229x229х56cm (без филтер пумпа)
2.190 ден
BESTWAY 140x127x89, хеликоптер
BESTWAY 140x127x89, хеликоптер
2.749 ден
2.199 ден
Базен Intex Winnie the Pooh (бебе базен)
Базен Intex Winnie the Pooh (бебе базен)
874 ден
699 ден
INTEX 28324 ULTRA базен 488x122cm со песочна пумпа (СЕТ)
INTEX 28324 ULTRA базен 488x122cm со песочна пумпа (СЕТ)
59.875 ден
47.900 ден
INTEX 28318 Prism Frame 488x244x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 28318 Prism Frame 488x244x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
41.238 ден
32.990 ден
INTEX 28352 ULTRA базен 549x274x132cm со филтер пумпа (СЕТ)
INTEX 28352 ULTRA базен 549x274x132cm со филтер пумпа (СЕТ)
87.375 ден
69.900 ден
INTEX 28376 Ultra Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 28376 Ultra Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
186.250 ден
149.000 ден
INTEX 28176 Easy Set Saltwater 549х122  базен со филтер пумпа, скали, подлога и покривка
INTEX 28176 Easy Set Saltwater 549х122 базен со филтер пумпа, скали, подлога и покривка
41.238 ден
32.990 ден

Електроника и информатика

Странатаa одb
SAMSUNG LED TV 49KU6512 телевизор
SAMSUNG LED TV 49KU6512 телевизор
64.694 ден
APPLE iPhone 7 Black, 32 GB
APPLE iPhone 7 Black, 32 GB
52.544 ден
Acer Aspire ES1-533-C1PF, NX.GFVEX.018, лаптоп
Acer Aspire ES1-533-C1PF, NX.GFVEX.018, лаптоп
16.656 ден
14.990 ден
VIVAX Fly V551 gold паметен телефон
VIVAX Fly V551 gold паметен телефон
10.587 ден
8.999 ден
VIVAX IMAGO LED TV-32LE75T2 телевизор
VIVAX IMAGO LED TV-32LE75T2 телевизор
10.990 ден
SAMSUNG LED TV 49K5102, Full HD телевизор
SAMSUNG LED TV 49K5102, Full HD телевизор
32.929 ден
27.990 ден
Acer Aspire ES1-533-C2YP FHD SSD NX.GFTEX.105, лаптоп
Acer Aspire ES1-533-C2YP FHD SSD NX.GFTEX.105, лаптоп
17.777 ден
15.999 ден
HP 250 G5 W4M66EA, лаптоп
HP 250 G5 W4M66EA, лаптоп
15.100 ден
13.590 ден
ACER Aspire ES1-523-22CT NX.GKZEX.003, лаптоп
ACER Aspire ES1-523-22CT NX.GKZEX.003, лаптоп
13.222 ден
11.900 ден
VIVAX Point X551 gold паметен телефон
VIVAX Point X551 gold паметен телефон
6.666 ден
5.999 ден
SAMSUNG LED TV 32K4102 HD телевизор
SAMSUNG LED TV 32K4102 HD телевизор
18.587 ден
15.799 ден
Samsung A520F Galaxy A5 2017 LTE SS (32GB) Blue
Samsung A520F Galaxy A5 2017 LTE SS (32GB) Blue
27.767 ден
24.990 ден
Acer Swift 3 NX.GKKEX.032 (W10) златна боја, лаптоп
Acer Swift 3 NX.GKKEX.032 (W10) златна боја, лаптоп
45.554 ден
40.999 ден
Acer E5-573G-3673, NX.MVMEX.088, лаптоп
Acer E5-573G-3673, NX.MVMEX.088, лаптоп
25.554 ден
22.999 ден
HP Omen 15-ax200nm 1GM62EA, лаптоп
HP Omen 15-ax200nm 1GM62EA, лаптоп
81.000 ден
72.900 ден
Huawei P9 Lite DS Gold паметен телефон
Huawei P9 Lite DS Gold паметен телефон
16.544 ден
Huawei P9 DS Grey паметен телефон
Huawei P9 DS Grey паметен телефон
33.332 ден
VIVAX Fun S501 gold паметен телефон
VIVAX Fun S501 gold паметен телефон
5.999 ден
5.399 ден
Samsung A320F Galaxy A3 2017 LTE SS (16GB) Blue
Samsung A320F Galaxy A3 2017 LTE SS (16GB) Blue
20.999 ден
18.899 ден
Huawei P9 Lite DS Black паметен телефон
Huawei P9 Lite DS Black паметен телефон
16.544 ден
SAMSUNG LED TV 55KU6402, Ultra HD, SMART телевизор
SAMSUNG LED TV 55KU6402, Ultra HD, SMART телевизор
67.047 ден
SAMSUNG LED TV 40K5502, Full HD, SMART телевизор
SAMSUNG LED TV 40K5502, Full HD, SMART телевизор
34.106 ден
28.990 ден
SAMSUNG LED TV 49KS9002, Curved SUHD, SMART телевизор
SAMSUNG LED TV 49KS9002, Curved SUHD, SMART телевизор
105.881 ден
SAMSUNG LED TV 50J6282, FHD, SMART телевизор
SAMSUNG LED TV 50J6282, FHD, SMART телевизор
41.165 ден

ВЕЛОСИПЕДИ, ТРОТИНЕТИ, ТРИЦИКЛИ И ВОЗИЛА

Странатаa одb
CINZIA 26" Neon Lady Green велосипед
CINZIA 26" Neon Lady Green велосипед
17.488 ден
13.990 ден
CINZIA 26" Neon Lady Fuxia велосипед
CINZIA 26" Neon Lady Fuxia велосипед
17.488 ден
13.990 ден
JUMPERTREK 24" Shark Boy 18B велосипед
JUMPERTREK 24" Shark Boy 18B велосипед
17.488 ден
13.990 ден
Chipolino Трицикл Twister TRKT01507BE
Chipolino Трицикл Twister TRKT01507BE
6.599 ден
MAX CITY CLASSIC 3.0  28" сив
MAX CITY CLASSIC 3.0 28" сив
7.990 ден
MAX RS-1 2.0 20" плав-контра
MAX RS-1 2.0 20" плав-контра
5.790 ден
Chipolino Детска кола  Mercedes Benz AMG ELKMB01602WH
Chipolino Детска кола Mercedes Benz AMG ELKMB01602WH
19.988 ден
15.990 ден
SKYLANDERS2015 Тротинет детска играчка
SKYLANDERS2015 Тротинет детска играчка
2.557 ден
1.790 ден
MAX URBAN ELI 3.0 28" црн
MAX URBAN ELI 3.0 28" црн
13.990 ден
MAX RS-1 3.0 20" никел
MAX RS-1 3.0 20" никел
5.790 ден
MAX LF 2008 1.0 20" црвен
MAX LF 2008 1.0 20" црвен
16.590 ден
МАХ URBAN ELI 3.0 28" бел
МАХ URBAN ELI 3.0 28" бел
13.990 ден
MAX CITY BIKE L 1.0 26 бел
MAX CITY BIKE L 1.0 26 бел
9.390 ден
MAX MISSY 3.0 PINK 24"
MAX MISSY 3.0 PINK 24"
7.290 ден
MAX DIVA PINK 3.0 24"
MAX DIVA PINK 3.0 24"
6.590 ден
MAX URBAN SHIMANO 2.0 28" бел
MAX URBAN SHIMANO 2.0 28" бел
12.990 ден
CITY CLASSIC 3.0 28" бел
CITY CLASSIC 3.0 28" бел
7.990 ден
MAX LF SHIMANO FOLDING 2014 1.0 20" никел
MAX LF SHIMANO FOLDING 2014 1.0 20" никел
18.990 ден
MAX GMH 3.0 20" бел
MAX GMH 3.0 20" бел
5.790 ден
МАX KITTY BMX 12BO1 Детски велосипед
МАX KITTY BMX 12BO1 Детски велосипед
2.990 ден
MAX BUTTERFLY 16" 017 Детски велосипед
MAX BUTTERFLY 16" 017 Детски велосипед
3.390 ден
MAX GMH 3.0 20" розев Детски велосипед
MAX GMH 3.0 20" розев Детски велосипед
5.790 ден
SUPER MAX 16" 017 Детски велосипед
SUPER MAX 16" 017 Детски велосипед
3.590 ден
MAX TIGER 16" 017 Детски велосипед
MAX TIGER 16" 017 Детски велосипед
2.990 ден
МАX PINKY 12" 017 Детски велосипед
МАX PINKY 12" 017 Детски велосипед
3.190 ден
MAX BUTTERFLY 12" 017 Детски велосипед
MAX BUTTERFLY 12" 017 Детски велосипед
2.990 ден
MAX PINKY 16" 017 Детски велосипед
MAX PINKY 16" 017 Детски велосипед
3.590 ден
MAX WOLFY 16" 015 Детски велосипед
MAX WOLFY 16" 015 Детски велосипед
3.790 ден
MAX HAMER 1.0 24" златен
MAX HAMER 1.0 24" златен
7.990 ден
MAX SKY RUNNER 3.0 27.5"DISK  бел
MAX SKY RUNNER 3.0 27.5"DISK бел
7.490 ден
CITY SPRINTER 3.0 26" бел
CITY SPRINTER 3.0 26" бел
7.290 ден
MAX RUNNER 3.0 27.5" бел-син
MAX RUNNER 3.0 27.5" бел-син
6.990 ден
MAX ALPINE SHIMANO DI 3.0 27.5" металик сив
MAX ALPINE SHIMANO DI 3.0 27.5" металик сив
13.490 ден
МАX SKY RUNNER 3.0 27.5" DISK сив-плав
МАX SKY RUNNER 3.0 27.5" DISK сив-плав
7.490 ден
MAX PREDATOR H3 2.0 26" бел
MAX PREDATOR H3 2.0 26" бел
31.600 ден
MAX ALPINE SHIMANO 3.0 27.5" металик сив
MAX ALPINE SHIMANO 3.0 27.5" металик сив
11.990 ден
MAX SPORTIVA 3.0 20" розев
MAX SPORTIVA 3.0 20" розев
6.790 ден
MAX SPORTIVO ITALY 3.0 20"
MAX SPORTIVO ITALY 3.0 20"
6.790 ден
Велосипед за деца 12 WA004-12
Велосипед за деца 12 WA004-12
2.890 ден
Chipolino Трицикл Spring TRKSP0141BW
Chipolino Трицикл Spring TRKSP0141BW
2.990 ден
Chipolino Детска кола  BMW X6 ELKBMW153RE
Chipolino Детска кола BMW X6 ELKBMW153RE
22.488 ден
17.990 ден
Велосипед за деца 16 FN1616H-16
Велосипед за деца 16 FN1616H-16
3.490 ден
MINNIE 2014 Тротинет детска играчка
MINNIE 2014 Тротинет детска играчка
2.557 ден
1.790 ден
CARS2 детски Тротинет играчка со 3 тркала
CARS2 детски Тротинет играчка со 3 тркала
2.141 ден
1.499 ден
Роле инлине Монстер Хигх вел. 34-37
Роле инлине Монстер Хигх вел. 34-37
2.080 ден
Роле инлине Минние Масх Уп вел. 34-37
Роле инлине Минние Масх Уп вел. 34-37
2.080 ден
Jumpertrek ARIEL Girl 20" Aquamarine-White велосипед
Jumpertrek ARIEL Girl 20" Aquamarine-White велосипед
16.238 ден
12.990 ден
CINZIA 26" Neon Lady Orange велосипед
CINZIA 26" Neon Lady Orange велосипед
17.488 ден
13.990 ден
CINZIA 26" Neon Lady Yellow велосипед
CINZIA 26" Neon Lady Yellow велосипед
17.488 ден
13.990 ден
Велосипед за деца 12 FN1654-12
Велосипед за деца 12 FN1654-12
2.890 ден
CINZIA 20" CARBIKE 6B велосипед
CINZIA 20" CARBIKE 6B велосипед
23.738 ден
18.990 ден
MK-Bebi-Oprema-Baby-651x159.jpg
MK-BestWay-651x159.jpg

Градинарски алати и опрема

Странатаa одb

Автомобилски гуми

Странатаa одb

Бебе опрема

Странатаa одb
Chipolino Casablanca Neo 2017 navy креветче
Chipolino Casablanca Neo 2017 navy креветче
8.113 ден
6.490 ден
PRIMEBEBE Booster седиште за во автомобил, 2/3 FUNKY црно
PRIMEBEBE Booster седиште за во автомобил, 2/3 FUNKY црно
1.571 ден
1.100 ден
PRIMEBEBE седиште за во автомобил, 123 FUNKY црвена
PRIMEBEBE седиште за во автомобил, 123 FUNKY црвена
5.357 ден
3.750 ден
PRIMEBEBE седиште за во автомобил, 123 FUNKY сиво
PRIMEBEBE седиште за во автомобил, 123 FUNKY сиво
5.357 ден
3.750 ден
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO JEANS
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO JEANS
4.214 ден
2.950 ден
Chipolino Selena chocolate креветче,
Chipolino Selena chocolate креветче,
7.487 ден
5.990 ден
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO Розева
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO Розева
4.214 ден
2.950 ден
Лјулјачка Баби Делигхт Хиде & Сеек
Лјулјачка Баби Делигхт Хиде & Сеек
6.900 ден
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO Трикизна
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO Трикизна
4.214 ден
Количка за деца МИРАГЕ+Парент Т.БЕРА ТРИЛ
Количка за деца МИРАГЕ+Парент Т.БЕРА ТРИЛ
8.500 ден
5.950 ден
Chipolino Domino седиште за во автомобил, црно-бело
Chipolino Domino седиште за во автомобил, црно-бело
4.390 ден
PRIMEBEBE Детско креветче за патување и домашна употреба
PRIMEBEBE Детско креветче за патување и домашна употреба
4.141 ден
2.899 ден
Chipolino ISOFIX Rally седиште за во автомобил, кафено
Chipolino ISOFIX Rally седиште за во автомобил, кафено
12.490 ден
Primebebe група 0+/1 FREE количка за бебе сина боја
Primebebe група 0+/1 FREE количка за бебе сина боја
3.950 ден
Chipolino Jett седиште за во автомобил, розево
Chipolino Jett седиште за во автомобил, розево
3.190 ден
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO Зелена
PRIMEBEBE Количка за деца со чадор MANGO Зелена
4.214 ден
2.950 ден
GRACO Parent Т.BЕRА TRIL количка за деца
GRACO Parent Т.BЕRА TRIL количка за деца
8.500 ден
5.950 ден
Primebebe група 0+/1 FREE автомобилско седиште сива боја
Primebebe група 0+/1 FREE автомобилско седиште сива боја
3.950 ден
GRACO Quattro Tour Duo Sport Luxe количка за близнаци
GRACO Quattro Tour Duo Sport Luxe количка за близнаци
12.990 ден
GRACO FAST ACTION FOLD 2.0 2in1 ТS SPORT LIME
GRACO FAST ACTION FOLD 2.0 2in1 ТS SPORT LIME
13.500 ден
GRACO 2in1 TS Evo Charocal количка за бебе
GRACO 2in1 TS Evo Charocal количка за бебе
17.300 ден
Проодувалка Minnie
Проодувалка Minnie
2.350 ден
Проодувалка со волан FROZEN
Проодувалка со волан FROZEN
2.220 ден
Проодувалка Frozen
Проодувалка Frozen
2.220 ден
PRIMEBEBE Детско креветче сино
PRIMEBEBE Детско креветче сино
4.141 ден
2.899 ден
Chipolino Bella creme креветче
Chipolino Bella creme креветче
7.487 ден
5.990 ден
MK-Alati-1446x190.jpg

Алати за секој мајстор

Странатаa одb