text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
52 пронајдени производи
 • Adler 2810, апарат за потстрижување Adler 2810, апарат за потстрижување
  1.669,00  ден
 • SEVERIN 0707, апарат за потстрижување и бричење SEVERIN 0707, апарат за потстрижување и бричење
  1.149,00  ден
 • GORENJЕ H17Y, одвлажнувач на воздух GORENJЕ H17Y, одвлажнувач на воздух
  2.690,00  ден
 • SEVERIN 0140, фен за коса SEVERIN 0140, фен за коса
  1.299,00  ден
 • LAICA HI3012 ULTRASONIC, овлажнувач за воздух LAICA HI3012 ULTRASONIC, овлажнувач за воздух
  2.690,00  ден
 • Iskra RH-1803AM-1 Фен за сушење коса Iskra RH-1803AM-1 Фен за сушење коса
  1.299,00  ден
  Iskra RH-1803AM-1 Фен за сушење коса
 • MAX HD 3306, фен за коса MAX HD 3306, фен за коса
  599,00  ден
  MAX HD 3306, фен за коса. Моќност 1600W, 2 температурни нивоа, ладен воздух за фиксирање на фризурата,
 • Adler 261, пегла за коса Adler 261, пегла за коса
  779,00  ден
 • Adler 2224, фен Adler 2224, фен
  1.169,00  ден
 • Adler 2310, пегла за коса Adler 2310, пегла за коса
  599,00  ден
 • Adler 2218, фен Adler 2218, фен
  889,00  ден
 • Grundig HD 6862 фен за коса Grundig HD 6862 фен за коса
  1.899,00  ден
 • Grundig HD 6760 фен за коса Grundig HD 6760 фен за коса
  1.299,00  ден
 • Grundig HD 6080 фен за коса Grundig HD 6080 фен за коса
  1.790,00  ден
 • Grundig HD 7581 фен за коса Grundig HD 7581 фен за коса
  2.390,00  ден
 • SEVERIN 0805, фигаро SEVERIN 0805, фигаро
  1.799,00  ден
 • Grundig HS 5320 фигаро Grundig HS 5320 фигаро
  1.699,00  ден
 • SEVERIN 0163, фен за коса SEVERIN 0163, фен за коса
  759,00  ден
 • SEVERIN 0164, фен за коса SEVERIN 0164, фен за коса
  1.099,00  ден
 • SEVERIN 0130, фен за коса SEVERIN 0130, фен за коса
  1.599,00  ден
  • 1(current)
  • 2
  • 3