text.skipToContent text.skipToNavigation
7 пронајдени производи
DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WD2A164ADS Машина за перење и сушење
Gorenje WD2A164ADS Машина за перење и сушење

42.990 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: D
 • Енергетска класа на перална: А
 • Капацитет на перење: 10 kg
 • Капацитет на сушење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 61 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.02.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VOX WDM14610T14EC Машина за перење и сушење
VOX WDM14610T14EC Машина за перење и сушење

30.399 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: E
 • Енергетска класа на перална: C
 • Капацитет на перење: 10 kg
 • Капацитет на сушење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 58.2 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux EW7W447W машина за перење и сушење
Electrolux EW7W447W машина за перење и сушење

42.999 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: E
 • Енергетска класа на перална: C
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Капацитет на сушење: 4 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 55.1 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ELECTROLUX EW8-WN261B МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ
ELECTROLUX EW8-WN261B МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ

67.999 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: E
 • Енергетска класа на перална: А
 • Капацитет на перење: 10 kg
 • Капацитет на сушење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1600 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 63.6 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko HTV 7736 XSHT Машина за перење и сушење
Beko HTV 7736 XSHT Машина за перење и сушење

29.999 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: D
 • Енергетска класа на перална: D
 • Капацитет на перење: 7 kg
 • Капацитет на сушење: 4 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 50 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.02.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Indesit BDE 86435 9EWS МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ
Indesit BDE 86435 9EWS МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ

29.999 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: D
 • Енергетска класа на перална: А
 • Капацитет на перење: 8 kg
 • Капацитет на сушење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 54 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Indesit BDE 96435 9EWS EU машина за перење и сушење
Indesit BDE 96435 9EWS EU машина за перење и сушење

35.999 ден

 • Енергетска класа на машина за сушење: D
 • Енергетска класа на перална: B
 • Капацитет на перење: 9 kg
 • Капацитет на сушење: 6 kg
 • Број на вртежи: 1400 okr/min
 • Вид на мотор: Инвертер
 • Длабочина: 54 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.02.2024