text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
DUScategoryMK NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit W-82 HP Сушара со топлинска пумпа
Favorit W-82 HP Сушара со топлинска пумпа
29.999 ден

23.499 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Favorit
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 60.9 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR8VTP2 Сушара
Končar SR8VTP2 Сушара
32.999 ден

28.799 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR7VKP0 Сушара
Končar SR7VKP0 Сушара
20.499 ден

17.999 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска
 • Капацитет на сушење: 7 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR7VTP2 Сушара
Končar SR7VTP2 Сушара
28.999 ден

25.350 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 7 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR8VK1 Сушара
Končar SR8VK1 Сушара
21.499 ден

18.790 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 56.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR7VTP3 Сушара
Končar SR7VTP3 Сушара
28.999 ден

25.350 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 52.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko DU 7112 PA1 Сушара
Beko DU 7112 PA1 Сушара

21.999 ден

 • Бренд: Beko
 • Тип на сушара: Кондензациска
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 56.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.07.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit W-72 C Сушара
Favorit W-72 C Сушара
19.999 ден

15.599 ден

 • Бренд: Favorit
 • Тип на сушара: Кондензациска
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 56.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit L-71 C Сушара
Favorit L-71 C Сушара
17.999 ден

15.199 ден

 • Бренд: Favorit
 • Тип на сушара: Кондензациска
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 61.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje DNE8B/G сушара
Gorenje DNE8B/G сушара
26.990 ден

25.440 ден

 • Бренд: Gorenje
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 62.5 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR8VT2 Сушара
Končar SR8VT2 Сушара
32.730 ден

28.799 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 56.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch WTH83002BY сушара за алишта
Bosch WTH83002BY сушара за алишта

44.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 7 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 61.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch WQG233D1BY сушара
Bosch WQG233D1BY сушара

64.900 ден

 • Бренд: Bosch
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 64 dB
 • Длабочина: 61.3 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ELECTROLUX EW8-H258B СУШАРА
ELECTROLUX EW8-H258B СУШАРА

51.999 ден

 • Бренд: Electrolux
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 66 dB
 • Длабочина: 63.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ELECTROLUX EW8-H359S СУШАРА
ELECTROLUX EW8-H359S СУШАРА

56.999 ден

 • Бренд: Electrolux
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 9 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 63.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ELECTROLUX EW-7H458B СУШАРА
ELECTROLUX EW-7H458B СУШАРА
48.999 ден

32.999 ден

 • Бренд: Electrolux
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 66 dB
 • Длабочина: 63.8 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR 8VKP0 Сушара
Končar SR 8VKP0 Сушара
21.499 ден

18.790 ден

 • Бренд: Končar
 • Капацитет на сушење: 8 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Končar SR8VT1 Сушара
Končar SR8VT1 Сушара
29.990 ден

26.390 ден

 • Бренд: Končar
 • Тип на сушара: Кондензациска со топлинска пумпа
 • Капацитет на сушење: 8 kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.06.2024

DUScategoryMK NokautDIners5p IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit L-81 C Сушара
Favorit L-81 C Сушара
19.999 ден

15.999 ден

Diners Card 5% попуст!

 • Бренд: Favorit
 • Тип на сушара: Кондензациска
 • Капацитет на сушење: 8 kg
 • Бучавост (dB): 65 dB
 • Длабочина: 60.9 cm

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 28.06.2024