text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
50 пронајдени производи
DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko BBIE14100X Вградна фурна
Beko BBIE14100X Вградна фурна
15.499 ден

13.490 ден

Master Card 5% попуст!

 • Енергетска класа: А
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 72 l
 • Број на програми: 6
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO6717E03X вградна рерна
Gorenje BO6717E03X вградна рерна
15.490 ден

13.599 ден

Master Card 5% попуст!

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 13
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
VIVAX сет: BO-608FAHTD X фурна + BH-04TVC плотна + гратис CHO-60PT070A X аспиратор
VIVAX сет: BO-608FAHTD X фурна + BH-04TVC плотна + гратис CHO-60PT070A X аспиратор

28.270 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Број на програми: 7
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6727SYB рерна
Gorenje BOS6727SYB рерна

21.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 13
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME BO-624MH G вградна рерна
VIVAX HOME BO-624MH G вградна рерна

9.300 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Број на програми: 8
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch HBF113BS1 вградна рерна
Bosch HBF113BS1 вградна рерна

25.900 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 66 l
 • Број на програми: 5
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch HBG5370B0 вградна рерна
Bosch HBG5370B0 вградна рерна

39.900 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 71 l
 • Број на програми: 7
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch HBG5780B0 вградна рерна
Bosch HBG5780B0 вградна рерна

49.900 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Пиролиза
 • Волумен на рерна: 71 l
 • Број на програми: 10
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla BO800SX Вградна рерна
Tesla BO800SX Вградна рерна

13.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Комбинирана
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 60 l
 • Број на програми: 7
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS67371CLI Електрична рерна
Gorenje BOS67371CLI Електрична рерна

20.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Начин на чистење: Емајл

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна
Gorenje BOS6737E13X Електрична рерна

19.490 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 9
 • Функција на додавање на пареа: Да
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla BO600SX Вградлива рерна
Tesla BO600SX Вградлива рерна
12.221 ден

10.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Комбинирана
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 60 l
 • Број на програми: 5
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6747A01X Електрична рерна
Gorenje BOS6747A01X Електрична рерна

23.999 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 22
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Fuego COFGSMBI2080B Вградна фурна
Fuego COFGSMBI2080B Вградна фурна
13.999 ден

10.999 ден

Master Card 5% попуст!

 • Енергетска класа: А
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 80 l
 • Број на програми: 8
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA Samsung5godMK IstaCena12RatiMKCategory
SAMSUNG NV68A1140BK/OL вградна фурна
SAMSUNG NV68A1140BK/OL вградна фурна
28.999 ден

23.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Комбинирана
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 68 l
 • Број на програми: 12
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна
Gorenje BOS6737E06B Електрична рерна

18.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 13
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA Samsung5godMK IstaCena12RatiMKCategory
SAMSUNG NV68A1140BS/OL вградна фурна
SAMSUNG NV68A1140BS/OL вградна фурна
27.999 ден

23.990 ден

Master Card 5% попуст!

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 68 l
 • Број на програми: 11
 • Функција на додавање на пареа: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BSA6737ORAB Рерна на пареа
Gorenje BSA6737ORAB Рерна на пареа

26.990 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Парна
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 13
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BOS6747A01BG Електрична рерна
Gorenje BOS6747A01BG Електрична рерна

25.799 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Тип на печка: Комбинирана
 • Начин на чистење: Пиролиза
 • Волумен на рерна: 77 l
 • Број на програми: 22
 • Функција на додавање на пареа: Да
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.06.2024

DUScategoryMK Master5pMKNOkautSLIKA IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko BBIM 113 N0X Вградна фурна
Beko BBIM 113 N0X Вградна фурна
19.499 ден

13.590 ден

Master Card 5% попуст!

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Електрична
 • Начин на чистење: Хидролиза
 • Волумен на рерна: 72 l
 • Број на програми: 8
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Whirlpool AKZ9 6230 NB фурна
Whirlpool AKZ9 6230 NB фурна
26.999 ден

24.999 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 73 l
 • Број на програми: 16
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Whirlpool AKZ9 6230 IX фурна
Whirlpool AKZ9 6230 IX фурна

26.999 ден

 • Енергетска класа: А+
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Каталистички
 • Волумен на рерна: 73 l
 • Број на програми: 16
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME BO-608FAHTD GW вградна рерна
VIVAX HOME BO-608FAHTD GW вградна рерна

14.900 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Број на програми: 7
 • Функција на додавање на пареа: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories brzaisporakaMK
VIVAX HOME BO-624MH X вградна печка
VIVAX HOME BO-624MH X вградна печка

9.300 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Емајл
 • Волумен на рерна: 65 l
 • Број на програми: 8
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 18.06.2024

DUScategoryMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
ELECTROLUX EOF-3H50X ФУРНА
ELECTROLUX EOF-3H50X ФУРНА

25.999 ден

 • Енергетска класа: А
 • Тип на печка: Вентилаторска
 • Начин на чистење: Хидролиза
 • Волумен на рерна: 72 l
 • Број на програми: 9
 • Функција на додавање на пареа: Не
 • Меко затварање на врата: Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024

 • 1(current)
 • 2