text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
90 пронајдени производи
 • MAX 3,5kW инвертер клима уред, MIAC-12INV-IF MAX 3,5kW инвертер клима уред, MIAC-12INV-IF
  20.990,00  ден
  MAX 3,5kW клима уред, MIAC-12INV-IF . Карактеристики: Инвертер клима MAX сплит систем 3.5kW, Енергетска класа: А ,Фреон: R410, Влезна моќност на ладење/ греење: 1095W/1035W, Капацитет на ладење: 35...
 • NEO PURE G24R32 7,0kW инвертер клима уред NEO PURE G24R32 7,0kW инвертер клима уред
  45.999,00  ден
  NEO PURE G24R32 6,5kW инвертер клима уред. Карактеристики: Капацитет на ладење: 6,2kW, капацитет на греење: 6,4kW, потрошувачка за ладење: 1.760W, потрошувачка за греење: 1.860W, работна температур...
 • VIVAX COOL AEAC 3,5kW, клима уред VIVAX COOL AEAC 3,5kW, клима уред
  14.999,00  ден
  VIVAX COOL AEAC 3,5kW, клима уред. Енергетска класа за греење: C, Енергетска класа за ладење:C, Капацитет на ладење [kW]: 3,223, EER коефициент: 2,8, Капацитет на греење [kW]: 3,37, COP коефициент:...
 • GORENJE KAS53NDCINVFT Инвертер клима уред [5,5kW] GORENJE KAS53NDCINVFT Инвертер клима уред [5,5kW]
  39.990,00  ден
  GORENJE KAS53NDCINVFT Инвертер клима уред [5,5kW]. Разладна моќност: 5.275 W. Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 2.360 W. Грејна моќност: 5.568 W. Потрошувачка на ел. енергија при греење: 2.3...
 • GORENJE KAS53NFT клима уред [5,5kW] GORENJE KAS53NFT клима уред [5,5kW]
  28.990,00  ден
  GORENJE KAS53NFT Инвертер клима уред [5,5kW]. Разладна моќност: 5.280 W. Потрошувачка на ел. енергија при ладење: 1.643 W. Грејна моќност: 5.570 W. Потрошувачка на ел. енергија при греење: 1.542 W....
 • CARRIER iPlus 42QHC018DS [5.5KW} инвертер систем CARRIER iPlus 42QHC018DS [5.5KW} инвертер систем
  49.990,00  ден
  Carrier iPlus инверетер клима 42QHC018DS, екстремно тивок и штедлив при работа со A++ за ладење и греење. Користи најнова TWIN ROTTARY компресорска технологија, има опција за WI-FI со доплата, Cold...
 • Toshiba Daiseikai 8 RAS-13G2KVP-E [3.5KW} инвертер систем Toshiba Daiseikai 8 RAS-13G2KVP-E [3.5KW} инвертер систем
  87.290,00  ден
  Ѕиден (hi wall) premium inverter клима уред, со интелегентно управување PWM и PAM модулација тип: TOSHIBA RAS-13G2KVP-E / RAS-13G2AVP-E Daiseikai 8 наменет за одржување на термичките параметри при...
 • MITSHUBISHI ELECTRIC 3,5kW MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA инвертер клима MITSHUBISHI ELECTRIC 3,5kW MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA инвертер клима
  33.990,00  ден
  MITSHUBISHI ELECTRIC 3,5kW MSZ-HJ35VA/MUZ-HJ35VA инвертер клима. Едноставна линија со сјајна бела боја прилагодлива во секој амбиент. Капацитет за ладење: 3,5kW, капацитет за греење: 4,1kW, Енергет...
 • MITSHUBISHI ELECTRIC 3,5kW MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE инвертер клима MITSHUBISHI ELECTRIC 3,5kW MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE инвертер клима
  44.990,00  ден
  MITSHUBISHI ELECTRIC 3,5kW MSZ-SF35VE/MUZ-SF35VE инвертер клима. Едноставна линија со сјајна бела боја прилагодлива во секој амбиент. Капацитет за ладење: 3,4kW, капацитет за греење: 4,1kW, Енергет...
 • MITSHUBISHI ELECTRIC 5,0kW MSZ-FH50VE/MUZFH50VE инвертер клима MITSHUBISHI ELECTRIC 5,0kW MSZ-FH50VE/MUZFH50VE инвертер клима
  94.990,00  ден
  MITSHUBISHI ELECTRIC 5,0kW MSZ-FH50VE/MUZFH50VE инвертер клима. Едноставна линија со сјајна бела боја прилагодлива во секој амбиент. Капацитет за ладење: 6,0kW, капацитет за греење: 8,7kW, Енергетс...
 • VIVAX ACP-12PT35AEF, 3,5kW мобилна клима VIVAX ACP-12PT35AEF, 3,5kW мобилна клима
  16.999,00  ден
 • VIVAX COOl ACP-09PT25AEF, 2.6kW преносна клима VIVAX COOl ACP-09PT25AEF, 2.6kW преносна клима
  15.999,00  ден
 • VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 GOLD, инвертер клима уред VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 GOLD, инвертер клима уред
  27.999,00  ден
  VIVAX COOL R DESIGN 3,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AERI GOLD. Енергетска класа за греење: A++, Енергетска класа за ладење:A+, Капацитет на ладење [kW]: 3,52, SEER коефициент: 7,0, Капацит...
 • VIVAX COOL Y DESIGN 2,5kW R32, инвертер клима уред VIVAX COOL Y DESIGN 2,5kW R32, инвертер клима уред
  46.999,00  ден
  VIVAX COOL Y DESIGN 2,5kW R32 инвертер клима уред ACP-12CH35AEYI. Енергетска класа за греење: A+++, Енергетска класа за ладење:A+++, Капацитет на ладење [kW]: 2,64, SEER коефициент: 9,2, Капацитет...
 • VIVAX COOL XF DESIGN 2,5kW R410, сплит клима уред VIVAX COOL XF DESIGN 2,5kW R410, сплит клима уред
  13.999,00  ден
  VIVAX COOL XF DESIGN 2,5kW R410 сплит клима уред ACP-09CH25AEX. Енергетска класа за греење: A, Енергетска класа за ладење:A, Капацитет на ладење [kW]: 2,368, EER коефициент: 3,21, Капацитет на гре...
 • VIVAX COOL ACP-12PT35AEF 3,5kW мобилна клима уред VIVAX COOL ACP-12PT35AEF 3,5kW мобилна клима уред
  16.999,00  ден
  ACP-12PT35AEF, мобилна клима. Капацитет на ладење 3,5 kW, Еколошки плин R410A, Енергетска класа за ладење A, Капацитет на ладење: 3,5kW, EER коефициент 2,61, Буќавост (UJ) 65 dB, Функција: САМО ЛАД...
 • VIVAX COOL V DESIGN 5,0kW инвертер клима уред VIVAX COOL V DESIGN 5,0kW инвертер клима уред
  44.999,00  ден
 • VIVAX далечински управувач за 12CH35AEC VIVAX далечински управувач за 12CH35AEC
  900,00  ден
  VIVAX далечински управувач 17317000A37202 за 12CH35AEC . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима GETI VIVAX далечински управувач за клима GETI
  600,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 305150231 12 GETI. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.
 • VIVAX далечински управувач за клима CIFM GECI VIVAX далечински управувач за клима CIFM GECI
  600,00  ден
  VIVAX далечински управувач за клима 305100492 за 7/9/12/18 CIFM GECI . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Ск...
  • 1(current)
  • 2
  • 3