text.skipToContent text.skipToNavigation

INTEX 28236 Metal Frame 457 х 122 cm со FULL опремаIDEK000074542

Цена
27.375 ден
INTEX 28236 Metal Frame 457 х 122 cm со филтер пумпа, подлога, скали и прекривка. Дијаметар 457cm, длабочина 122cm, капацитет 16.805 литри (90% наполнетост на базенот), Филтер пумпа со капацитет од...

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

INTEX 28236 Metal Frame 457 х 122 cm со филтер пумпа, подлога, скали и прекривка. Дијаметар 457cm, длабочина 122cm, капацитет 16.805 литри (90% наполнетост на базенот), Филтер пумпа со капацитет од 3.785 литри на час, тежина 70кг. Потребно е 2-4 часа да работи филтер пумпата во едно деноноќие како би ја прочистила водата од нечисотии. Дополнитлно би ви требало и дозер со Хлорна таблета за хлорирање на водата и прочиствување од бактерии (една таблета на 2-4 недели во зависност од големината на базенот)