text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
39 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ)
INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ)
52.999 ден
37.600 ден
 • INTEX 26732 PRISM FRAME базен 549x122cm со филтер пумпа (СЕТ),
 • Димензии: 549x122 cm ,
 • Капацитет: 24.311литри (90%), 
 • Филтер пумпа со капацитет 5.678 литри на час,
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26724 PRISM FRAME 457x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26724 PRISM FRAME 457x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
32.900 ден
24.590 ден
 • INTEX 26724 PRISM FRAME 457x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога,
 • Димензии: 457x107 cm ,
 • Капацитет: 14.614литри (90%), 
 • Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час,
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
INTEX 26788 Prism Frame 400x200x100 cm co филтер пумпа и скали
49.999 ден
26.000 ден
 • INTEX 26788 Prism Frame co филтер пумпа и скали
 • Димензии: 400x200x100 cm
 • Капацитет: 6.836 литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 2.270 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame 732х366х132 cm co песочна пумпа
INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame 732х366х132 cm co песочна пумпа
129.990 ден
80.999 ден
 • INTEX 26364 Ultra XTR Premium Frame co песочна пумпа,
 • Димензии: 732х366х132 cm ,
 • Капацитет: 31.805литри (90%), 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 6m3/h,
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Intex 26334 Ultra XTR Frame 610x122cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26334 Ultra XTR Frame 610x122cm монтажен базен со песочна пумпа
82.990 ден
59.850 ден
 • Intex 26334 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа
 • Димензии: 610x122 cm
 • Капацитет: 30.079литри (90%)
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 7.900 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
10.999 ден
8.990 ден
 • INTEX 26702 PRISM FRAME 305 x 76 со пумпа
 • Димензии: 305x76 cm
 • Капацитет: 4.485 литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 1.250 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен
1.499 ден
1.190 ден
 • INTEX 28002 СЕТ за чистење на базен,
 • Наменета за чистење на базени со дијаметар до 488cm,
 • Дијаметар на телескопска рачка: 239cm, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
INTEX 26792 Prism Frame 488x244x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26792 Prism Frame 488x244x107 cm, филтер пумпа, скали, покривка и подлога
49.999 ден
34.999 ден
 • INTEX 26792 Prism Frame филтер пумпа, скали, покривка и подлога
 • Димензии: 488x244x107 cm
 • Капацитет: 10.874литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 3.785 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
59.999 ден
47.145 ден
 • Intex 26756 Prism Frame 610х132cm монтажен базен
 • Димензии: 610x132 cm
 • Капацитет: 32.695литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 5.678 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
INTEX 26374 Ultra XTR Frame 975х488х132 cm co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога
145.500 ден
109.990 ден
 • INTEX 26374 Ultra XTR Frame co песочна филтер пумпа, скали, покривка и подлога,
 • Димензии: 975х488х132 cm ,
 • Капацитет: 54.400 литри (90%), 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 10.5m3/h,
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26356 Ultra XTR Frame 549x274x132cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26356 Ultra XTR Frame 549x274x132cm монтажен базен со песочна пумпа
79.999 ден
62.990 ден
 • Intex 26356 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа
 • Димензии: 549x274x132 cm
 • Капацитет: 17.203литри (90%) 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 9.463 l/h
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа
7.590 ден
5.590 ден
 • INTEX 28122 Еasy Set 305 x 76 cm, со филтер пумпа,
 • Димензии: 305x76 cm ,
 • Капацитет: 3.583литри (80%), 
 • Филтер пумпа вклучена во паквањето,
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Intex 26340 Ultra XTR Frame 732x132cm монтажен базен со песочна пумпа
Intex 26340 Ultra XTR Frame 732x132cm монтажен базен со песочна пумпа
89.999 ден
75.990 ден
 • Intex 26340 Ultra XTR Frame монтажен базен со песочна пумпа
 • Димензии: 732x132 cm
 • Капацитет: 47.241литри (90%) 
 • Песочна филтер пумпа со капацитет 10.000 l/h
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 16.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
Дигитален мерач за pH вредност во водата
Дигитален мерач за pH вредност во водата
1.490 ден
Дигитален мерач за pH вредност во водата

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
Алгицид 1 литар, против алги за базен
Алгицид 1 литар, против алги за базен
300 ден
 • Алгицид 1 литар, против алги за базен,
 • Наменет за уништување на алги во базенот,
 • Состав: Квартерна Амониева сол,
 • 1 литар Авлгицид на 50m3 вода на 7-10 дена,  
 • Рок на употреба: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28030 Покривка за монтажен базен - 305 цм дијаметар
INTEX 28030 Покривка за монтажен базен - 305 цм дијаметар
990 ден
899 ден
 • INTEX 28030 Покривка за монтажен базен - 305 цм дијаметар,
 • Наменета за покривање на монтажен базен со 305цм дијаметар,
 • Идеален за заштита на базенот и водата кога не се користи, 
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1 Gratis Hlorna MK
INTEX 26712 PRISM FRAME 366 x 76cm со филтер пумпа
INTEX 26712 PRISM FRAME 366 x 76cm со филтер пумпа
12.999 ден
10.990 ден
 • INTEX 26712 PRISM FRAME 366 x 76cm со филтер пумпа
 • Димензии: 366x76cm
 • Капацитет: 6.503литри (90%)
 • Филтер пумпа со капацитет 2.006 литри на час
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата
286 ден
 • Ph минус - за намалување на Ph вредноста на водата,
 • Наменето за регулирање на PH вредноста на водата,
 • При дождчиво ввреме се зголемува киселоста на водата,
 • 1 литар ја намалува PH вредноста за 0,1 степен на 25m3,  

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28001 чистач за базени робот правосмукалка
INTEX 28001 чистач за базени робот правосмукалка
6.612 ден
4.999 ден
INTEX 28001 чистач за базени 4,5м3. Димензии на правосмукалката 31.12 x 59.37 x 33.97 cm, тежина 6,3кг. За да работи потребно е со црево да се поврзе со влезот на базенот за во филтер пу...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

Gardena 958-30 туш за во двор
Gardena 958-30 туш за во двор
1.500 ден
Gardena 958-30 туш за во двор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 17.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 26644 Филтер песочна пумпа
INTEX 26644 Филтер песочна пумпа
16.500 ден
13.990 ден
 • INTEX 26644 Филтер песочна пумпа
 • Наменета за базени поголеми од 400 cm
 • Капацитет 4.500 литри на час
 • Користи песок гранулат 0,4 - 0,8 mm
 • Бренд: INTEX

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС
Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС
1.000 ден
800 ден
 • Хлорна таблета 4+1 ГРАТИС,
 • Наменета за прочистување на водата во базенот,
 • Ги уништува бактериите, вирусите и микроорганизмите,
 • Една хлорна се става на 50m3 вода на 7-10 дена,  
 • Пакетот содржи 5 хлорни таблети.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
11.890 ден
7.000 ден
 • SWING Pools B0158 366x91cm базен со филтер пумпа
 • Димензии: 366x91 cm
 • Капацитет: 6.756 литри (80%)
 • Капацитет на филтер пумпа: 1,32 m3/h
 • Двослоен PVC матер...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BESTWAY 57372 457x107cm базен на надувување со филтер пумпа
BESTWAY 57372 457x107cm базен на надувување со филтер пумпа
25.990 ден
12.000 ден
BESTWAY 57372 457x107cm базен на надувување со филтер пумпа. Карактеристики: капацитет: 12.362 литри (80%), димензии 457x107cm, филтер пумпа капацитет 2.006 литри на час (денвно да работи 5-6 саати...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 28604 Филтер пумпа
INTEX 28604 Филтер пумпа
2.999 ден
2.257 ден
 • INTEX 28604 Филтер пумпа,
 • Капацитет: 2,000 литри на час ,
 • Наменета за базени до 4,5 метри големина, 
 • Користи HEPA филтер ТИП А (вклучен во пакувањето),
 • Бренд: INTEX.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 12.08.2022

 • 1(current)
 • 2