text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
165 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
GORENJE WP703, A+++, 7kg, 1.000rpm машина за перење
19.490 ден
17.490 ден
 • GORENJE WP703, машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko Машина за перење WTE6511BS
Beko Машина за перење WTE6511BS
13.999 ден
11.999 ден
 • Beko Машина за перење WTE6511BS
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 6 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 44 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
17.999 ден
14.990 ден
 • BEKO RCSA 330 K20W комбиниран ладилник
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 185 x 60 × 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories VIVAX5godMK BrzaIsporakaMKv1
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
Vivax MF-45 Ладилник мини бар
5.390 ден
5.199 ден
 • Vivax MF-45 Ладилник мини бар
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 49,2 x 45 × 47,2 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
19.999 ден
13.999 ден
 • BEKO DF 7111 PAW , 7kg, B, 15п сушара
 • Кондензациска сушара
 • OptiSense®
 • Капацитет:7kg
 • 15 програми

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO HIC64401 Стакленокерамичка плотна
BEKO HIC64401 Стакленокерамичка плотна
10.999 ден
10.499 ден
 • BEKO HIC64401 Стакленокерамичка плотна
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 x 3,7 х 51cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO WTV8633XS0 Машина за перење
BEKO WTV8633XS0 Машина за перење
20.999 ден
19.999 ден
 • Beko WTV8633XS0  Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 8 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 54 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories VIVAX5godMK
Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча
Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча
8.599 ден
 • Vivax TTR-98 Ладилник во висина на работна плоча
 • Енергетска класа: A+
 • Псотавување на производот: Самостоечки
 • Начин на ладење: Статичен
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 50,1 × 54 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 13.10.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje WP723 Машина за перење
Gorenje WP723 Машина за перење
19.990 ден
18.490 ден
 • Gorenje WP723 Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1200
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 54.5 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Beko Шпорет FSS57100GW
Beko Шпорет FSS57100GW
16.999 ден
14.999 ден
 • Beko Шпорет FSS57100GW
 • Енергетска класа: A
 • Стаклокерамичка плотна
 • Гаранција: 5 години
  <...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Beko WMY 71033 PTLMB3 Mашина за перење
Beko WMY 71033 PTLMB3 Mашина за перење
16.490 ден
15.299 ден
 • Beko WMY 71033 PTLMB3 Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Инвертер
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 55 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BEKO WUE6411 XWW, 6kg, 800 врт./min, 15п. А+++, Машина за перење
BEKO WUE6411 XWW, 6kg, 800 врт./min, 15п. А+++, Машина за перење
12.999 ден
11.490 ден
 • Beko WUE6411 XWW Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 6 kg
 • Бр. на вртежи: 800
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85x 60x 44 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
BEKO WTE 7511 XOA, 7kg, 1000в, 20програми, А+++, 45cm Машина за перење
14.999 ден
13.990 ден
 • Beko WTE 7511 XOA Машина за перење
 • Енергетска класа: А+++
 • Капацитет: 7 kg
 • Бр. на вртежи: 1000
 • Мотор: Стандарден
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84x 60x 49 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories BrzaIsporakaMKv1
Beko Машина за садови DVN 04321 W
Beko Машина за садови DVN 04321 W
15.499 ден
12.990 ден
 • Beko Машина за садови DVN 04321 W
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 49
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 27.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje GS52040S машина за миење садови - самостојна
Gorenje GS52040S машина за миење садови - самостојна
18.990 ден
17.990 ден
 • Gorenje GS52040S машина за миење садови - самостојна
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 47
 • Поставување на производот: Самостоечки
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 44,8 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
17.790 ден
 • Gorenje ECT646BCSC Стаклокерамичка плоча
 • Тип на плотна: Електрична
 • Димензии (ШхВхД): 60 x 5,4 x 52 cm
 • Гаранција: 5 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
Gorenje BO74SYW Вградна рерна
19.990 ден
 • Gorenje BO74SYW Вградна рерна
 • Вид на рерна: Вентилаторска
 • Начин на чистење: AquaClean функција
 • Капацитет: 71 l
 • Гарацнија: 5 години

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 30.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E
BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E
43.730 ден
 • BOSCH Машина за садови SMS 4HAI48E
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 44
 • Поставување на производот: Самостојна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E
BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E
29.450 ден
 • BOSCH Машина за садови SMS 25AI05E
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 48
 • Поставување на производот: Самостојна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25KI00E
BOSCH Машина за садови SMS 25KI00E
31.800 ден
 • BOSCH Машина за садови SMS 25KI00E
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 46
 • Поставување на производот: Самостојна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 85 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E
BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E
33.499 ден
 • BOSCH Машина за садови SMV 4HTX24E
 • Енергетска класа: A++
 • Бучавост dB(A): 48
 • Поставување на производот: Целосно вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81.5×59.8x55 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 24AW02E
BOSCH Машина за садови SMS 24AW02E
22.730 ден
 • BOSCH Машина за садови SMS 24AW02E
 • Енергетска класа: A+
 • Бучавост dB(A): 50
 • Поставување на производот: Самостојна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84,5 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E
BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E
27.100 ден
 • BOSCH Машина за садови SMS 25AW04E
 • Енергетска класа: A+
 • Бучавост dB(A): 46
 • Поставување на производот: Самостојна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 84.5 x 60 x 60 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E
BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E
37.200 ден
 • BOSCH Машина за садови SPI 2HKS59E
 • Енергетска класа: A+
 • Бучавост dB(A): 46
 • Поставување на производот: Полувградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81.5-87.5 x 45 x 55 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
23.400 ден
 • BOSCH Машина за садови SMV 24AX00E
 • Енергетска класа: A
 • Бучавост dB(A): 52
 • Поставување на производот: Вградна
 • Гаранција: 60 месеци
 • Димензии (ВxШxД): 81,5-87,5 x 60 x 55 cm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.09.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3