text.skipToContent text.skipToNavigation

isporuka odmah

Нашата цел е да се осигураме вашата нарачка да ја спакуваме и испорачаме истиот ден кога ќе ја извршите.

Горди сме што имаме сопствен магациски простор во Визбегово од каде што ги испорачуваме сите наши нарачки. 

Внимаваме артиклите да бидат добро спакувани како би ги избегнале сите можни оштетувања при транспортот. 

„ЗНАЕМЕ ДЕКА ВРЕМЕТО НА ИСПОРАКА Е ВАЖНО!”

besplatna dostava

Со достава ја покриваме цела Македонија!

Бесплатно ги доставуваме сите нарачки со вредност над 2.800 ден!

99 ден плаќате за достава ако нарачката е со помала вредност од 2.800 ден, но веруваме дека нашата понуда ви нуди голем избор на артикли кои ја надминуваат вредноста да за да избегнете плаќање на достава и удобно да купувате од вашиот дом. 

„ ЗНАЕМЕ ДЕКА Е ПОЛЕСНО АКО НЕКОЈ ДРУГ ВОЗИ НАМЕСТО ВАС!”

ista cijena na 12 rata

Агентите во корисничката подршка тука се за вас!
- Достапни на телефон, чет и e-mail
- Понеделник до Петок од 08 – 19 часот

Помош при купување
- Советување при избор на артикли
- Користење на сајтот
- Детали за испорака и начин на плаќање

Горди сме на:
- Сигурност при плаќање
- Брза реакција при рекламација
- Одговорност према клиентите за оштета

„ИМАМЕ ШАНСА САМО АКО СМЕ НАЈДОБРИ!”

povrat u 14 dana

Едноставен процес на поврат во рок од 14 дена од купувањето.

Доколку нарачаниот производ е неисправен и не одговара според описот на страната или едноставно не ги исполнува вашите очекувања, постои можност во рок од 14 дена од купувањето да се направи замена или поврат на производот. 

„СИГУРНО КУПУВАЊЕ И ПОСЛЕ ПРОДАЖБАТА!”


ekupi&pokupi

Големите производи се тешки да ги носете и качувате до станот, особено ако живеете на повисок кат во вашата зграда, а во зградата немате лифт! Бара трошење на енергија и слободно време кои би можеле да ги потрошите на други работи. Без грижа, маката препуштете ја на нас бидејќи екупи ви нуди БЕСПЛАТНА усплуга за испорака и внесување во стан (на кат) на подрачје на град Скопје. Повеќе прочитајте тука.

„БЕСПЛАТНО ВНЕСУВАЊЕ НА БИЛО КОЈ КАТ!”


ekupi&pokupi

еКупи од сега ви нуди лично преземање на купените производи во еден од нашите PickUp локации: еКупи&преземи pick up point на адреса Бул. Партизански Одреди бр.109 1/1 или на ул. Јадранска Магистрала бр.12 во Скопје.

Предности:
Без трошоци за испорака 
Флексибилност 
Одлична локација и достапен паркинг
Преземање нареден ден 


Повеќе прочитајте тука.

„OД СЕГА СМЕ ОВДЕ... ВО КОМШИИ!

Вашата интернет продавница 02 3202 900 info@ekupi.mk