text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
54 пронајдени производи
Panasonic TX-50GX550E Smart Ultra HD 50''-телевизор
Panasonic TX-50GX550E Smart Ultra HD 50''-телевизор
27.999 ден
Panasonic TX-50GX550E Smart Ultra HD 50''-телевизор - 4K Екран:126cm / Резолуција:3840×2160p, 4K-Ultra HD,Smart TV / DVB-T2/C HEVC H.265 / Енергетска класа: A+ / Hotel mode / Влезови: 2x hdmi, 2x ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.03.2021

Panasonic TX-43GX550E Smart Ultra HD 43''-телевизор
Panasonic TX-43GX550E Smart Ultra HD 43''-телевизор
24.990 ден
Panasonic TX-43GX550E Smart Ultra HD 40''-телевизор--4K Екран:109cm/Резолуција: 3840×2160p, 4K-Ultra HD,Smart TV / DVB-T2/C HEVC H.265/ Енергетска класа A+ Hotel mode / влезови: 2 x hdmi, 2 x usb,...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.03.2021

VIVAX LED TV- 32'' телевизор
VIVAX LED TV- 32'' телевизор
9.100 ден
7.999 ден
 • VIVAX LED TV- 32S60T2 телевизор,
 • екран 32'' - 81.2 cm,
 • Резолуција 720p HD Ready,
 • не поддржува Андроид,
 • Гаранција 2 Години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED TV-32S55D/DA/DT
VIVAX далечински управувач за LED TV-32S55D/DA/DT
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED TV-32S55D/DA/DT . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач LED TV 32LE74SM/40LE74SM
VIVAX далечински управувач LED TV 32LE74SM/40LE74SM
1.300 ден
VIVAX далечински управувач LED TV 32LE74SM/40LE74SM . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувачза LED 32LE100T2S2/40LE100T2S2
VIVAX далечински управувачза LED 32LE100T2S2/40LE100T2S2
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED 32LE100T2S2/40LE100T2S2 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED 55UHD120T2S2/65UHD120T2S2
VIVAX далечински управувач за LED 55UHD120T2S2/65UHD120T2S2
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED 55UHD120T2S2/65UHD120T2S2 , AE0200935. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач LCD3202/3760/4260/4760
VIVAX далечински управувач LCD3202/3760/4260/4760
1.300 ден
VIVAX далечински управувач LCD3202/3760/4260/4760. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED TV-32S50D
VIVAX далечински управувач за LED TV-32S50D
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED TV-32S50D. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE90T2/40LE90T2/40LE91T2
VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE90T2/40LE90T2/40LE91T2
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE90T2/40LE90T2/40LE91T2 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

PHILIPS 50PUS6203 50'' -Smart Телевизор
PHILIPS 50PUS6203 50'' -Smart Телевизор
19.999 ден
 • 4K UHD LED Smart TV
 • Дијагонала 50 inch(126cm)
 • 2 Год.гаранција
 • Smart Philips IOS
 • 14 денови законски рок на поврат

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Panasonic TX-55HX710E Smart 55'' 4K HDR Android 9.0 телевизор
Panasonic TX-55HX710E Smart 55'' 4K HDR Android 9.0 телевизор
38.499 ден
Panasonic-TX-55HX710E Smart TV 55'' EAN Code 5025232914418 - HX710 е новата серија 4K HDR Android TV™ телевизори. Со неколку големини на екранот, Android TV го поедноставува чуството за забава. При...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.03.2021

Panasonic TX-43HX710E Smart 43'' 4K HDR Android 9.0 телевизор
Panasonic TX-43HX710E Smart 43'' 4K HDR Android 9.0 телевизор
32.499 ден
Panasonic TX-43HX710E Smart 43'' TV EAN Code 5025232939237 - HX710 е новата серија 4K HDR Android TV™ телевизори. Со неколку големини на екранот, Android TV го поедноставува чуството за забава. При...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 01.03.2021

VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE90/40LE90/32LE90T2/40LE91
VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE90/40LE90/32LE90T2/40LE91
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE90/40LE90/32LE90T2/40LE91 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED 32LE110T2S2/24LE110T2
VIVAX далечински управувач за LED 32LE110T2S2/24LE110T2
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED 32LE110T2S2/24LE110T2 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED 32S55DT2W
VIVAX далечински управувач за LED 32S55DT2W
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED 32S55DT2W. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED 32LE111T2S2
VIVAX далечински управувач за LED 32LE111T2S2
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED 32LE111T2S2 , 845.CX509-T171204-0H. Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Ско...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE64
VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE64
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED TV-32LE64/32LE64T2 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LED 43UD95SM/49UD95SM/55UD95SM
VIVAX далечински управувач за LED 43UD95SM/49UD95SM/55UD95SM
1.300 ден
VIVAX далечински управувач за LED 43UD95SM/49UD95SM/55UD95SM . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

VIVAX далечински управувач за LCD TV-32LE76,40LE76,48LE74,55LE75
VIVAX далечински управувач за LCD TV-32LE76,40LE76,48LE74,55LE75
1.200 ден
VIVAX далечински управувач за LCD TV-32LE30,73,74,75,76,40LE74,76,48LE70,74,55LE74,75,74 . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македон...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

PHILIPS 50PUS7304 Android 50'' -Smart Телевизор
PHILIPS 50PUS7304 Android 50'' -Smart Телевизор
29.999 ден
 • 4K UHD LED Smart TV
 • Дијагонала 50 inch(126cm)
 • 2 Год.гаранција
 • Android Smart IOS
 • Ambilight 3- амбиентално позадинско светло

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

PHILIPS 55PUS6754 55'' -Smart Телевизор
PHILIPS 55PUS6754 55'' -Smart Телевизор
27.999 ден
 • 4K UHD LED Smart TV
 • Дијагонала 55 inch(139cm)
 • 2 Год.гаранција
 • Philips Smart IOS
 • Ambilight 3- амбиентално позадинско светло

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

VIVAX далечински управувач DVB-T2 154/180H
VIVAX далечински управувач DVB-T2 154/180H
800 ден
VIVAX далечински управувач DVB-T2 154/180H . Далечинските управивачи доаѓаат во оригинална амбалажа и 3 месеци гаранција од овластен увозник за Македонија Паком Компани Скопје.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.02.2021

PHILIPS 50PUS6754 50'' -Smart Телевизор
PHILIPS 50PUS6754 50'' -Smart Телевизор
23.499 ден
 • 4K UHD LED Smart TV
 • Дијагонала 50 inch(126cm)
 • 2 Год.гаранција
 • Smart Philips IOS
 • Ambilight 3- амбиентално позадинско светло

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

PHILIPS 43PUS6754 43'' -Smart Телевизор
PHILIPS 43PUS6754 43'' -Smart Телевизор
21.999 ден
19.999 ден
 • 4K UHD LED Smart TV
 • Дијагонала 43 inch(108cm)
 • 2 Год.гаранција
 • Smart Philips IOS
 • Ambilight 3- амбиентално позадинско светло

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3