text.skipToContent text.skipToNavigation
21 пронајдени производи
NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T9 AIVI роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T9 AIVI роботска правосмукалка

61.310 ден

 • Време на работа: 150 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.3 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT N8 Black роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT N8 Black роботска правосмукалка

31.402 ден

 • Време на работа: 110 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT X1 PLUS роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT X1 PLUS роботска правосмукалка

113.647 ден

 • Време на работа: 180 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 68 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T9+ роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T9+ роботска правосмукалка

70.282 ден

 • Време на работа: 175 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T9 роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T9 роботска правосмукалка

38.990 ден

 • Време на работа: 175 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T10 TURBO роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T10 TURBO роботска правосмукалка

79.990 ден

 • Време на работа: 260 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 66 dB
 • Мокро вшмукување: Не
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT N8 PRO роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT N8 PRO роботска правосмукалка

56.375 ден

 • Време на работа: 110 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.42 l
 • Бучавост (dB): 67 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023 IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Ecovacs DEEBOT T10 роботска правосмукалка
Ecovacs DEEBOT T10 роботска правосмукалка

73.572 ден

 • Време на работа: 260 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Бучавост (dB): 66 dB
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Braava Jet роботска правосмукалка
iRobot Braava Jet роботска правосмукалка
21.900 ден

17.990 ден

 • Мокро вшмукување: Да
 • WiFI вграден : Не

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Roomba Combo 1138 роботска правосмукалка
iRobot Roomba Combo 1138 роботска правосмукалка
32.990 ден

28.990 ден

 • Мокро вшмукување: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Braava Jet m6 роботска правосмукалка
iRobot Braava Jet m6 роботска правосмукалка
55.900 ден

46.990 ден

 • Мокро вшмукување: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Roomba j7158 роботска правосмукалка
iRobot Roomba j7158 роботска правосмукалка

65.000 ден

 • Мокро вшмукување: Не
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Roomba i7+ (i7558) роботска правосмукалка
iRobot Roomba i7+ (i7558) роботска правосмукалка
69.990 ден

64.990 ден

 • Мокро вшмукување: Не
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Roomba S9+ (S9558) роботска правосмукалка
iRobot Roomba S9+ (S9558) роботска правосмукалка
119.000 ден

94.990 ден

 • Мокро вшмукување: Не
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
iRobot Braava Jet m6 роботска правосмукалка
iRobot Braava Jet m6 роботска правосмукалка

55.900 ден

 • Мокро вшмукување: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 20.06.2024

NOVOmk2023
Ecovacs крпи за OZMO T8 i T9 серија
Ecovacs крпи за OZMO T8 i T9 серија

1.645 ден

Во пакувањето има 3 микрофибер крпи за Ecovacs OZMO T8 и T9 серија.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023
Ecovacs крпи за X1 PLUS i T10 seriju
Ecovacs крпи за X1 PLUS i T10 seriju

2.542 ден

3 микрофибер крпи во пакувањето.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

NOVOmk2023
Ecovacs DX5G-KTA сет за одржување Ozmo950, N8, T8 и T9 серии
Ecovacs DX5G-KTA сет за одржување Ozmo950, N8, T8 и T9 серии

3.323 ден

Ecovacs DX5G-KTA сет за одржување Ozmo950. Содржина на продажниот пакет: 4 x странична четка, 3 x филтер, 1 x главна четка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Xiaomi Mi Robot Vacuum E10 EU роботска правосмукалка
Xiaomi Mi Robot Vacuum E10 EU роботска правосмукалка

13.999 ден

 • Време на работа: 110 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 0.4 l
 • Мокро вшмукување: Да
 • Мапирање на просторот: Да
 • WiFI вграден : Да

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2024

NOVOmk2023
Ecovacs T10 серија сет за одржување
Ecovacs T10 серија сет за одржување

3.439 ден

Содржина на сетот:

 • 4 x странични четки
 • 3 x филтри
 • 1 x главна четка

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.07.2024

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Black & Decker BXRV500E Робот правосмукалка
Black & Decker BXRV500E Робот правосмукалка

17.499 ден

 • Време на работа: 150 min
 • Капацитет на резервоар за прашина: 500 l
 • Бучавост (dB): 60 dB

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2024