text.skipToContent text.skipToNavigation
9 пронајдени производи
DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Samsung QLED TV QE65Q60CAUXXH, 4K Ultra HD, Smart TV, Quantum Dot, Q-Symphony, AirSlim **МОДЕЛ 2023**
Samsung QLED TV QE65Q60CAUXXH, 4K Ultra HD, Smart TV, Quantum Dot, Q-Symphony, AirSlim **МОДЕЛ 2023**
65.999 ден

50.990 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 65"/165 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија на телевизорот: QLED
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 50 Hz
 • Оперативен систем: Tizen

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Samsung QLED TV QE50Q60CAUXXH, 4K Ultra HD, Smart TV, Quantum Dot, Quantum HDR, AirSlim **МОДЕЛ 2023**
Samsung QLED TV QE50Q60CAUXXH, 4K Ultra HD, Smart TV, Quantum Dot, Quantum HDR, AirSlim **МОДЕЛ 2023**
52.999 ден

30.999 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 50"/127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија на телевизорот: QLED
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 50 Hz
 • Оперативен систем: Tizen

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LG NanoCell TV 50NANO763QA, 4K Ultra HD, Smart TV, WebOS i ThinQ AI, α5 Gen5 AI procesor 4K, Magic remote
LG NanoCell TV 50NANO763QA, 4K Ultra HD, Smart TV, WebOS i ThinQ AI, α5 Gen5 AI procesor 4K, Magic remote
36.999 ден

29.999 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 50"/127 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160
 • Технологија на телевизорот: NanoCell
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 60 Hz
 • Оперативен систем: WebOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LG QNED TV 55QNED813RE, 4K Ultra HD, Smart TV, WebOS, ThinQ AI, α7 AI Processor 4K Gen6, HDR10 Pro, Magic Remote
LG QNED TV 55QNED813RE, 4K Ultra HD, Smart TV, WebOS, ThinQ AI, α7 AI Processor 4K Gen6, HDR10 Pro, Magic Remote
51.999 ден

46.999 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 55"/140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160
 • Технологија на телевизорот: NanoCell
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 100 Hz
 • Оперативен систем: WebOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
LG LED TV 55UR81003LJ, 4K Ultra HD, Smart TV, WebOS, ThinQ AI, α5 AI Processor 4K Gen6, HDR10 Pro, Magic Remote
LG LED TV 55UR81003LJ, 4K Ultra HD, Smart TV, WebOS, ThinQ AI, α5 AI Processor 4K Gen6, HDR10 Pro, Magic Remote
36.999 ден

30.999 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 55"/140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160
 • Технологија на телевизорот: UHD
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 50 Hz
 • Оперативен систем: WebOS

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit LED TV 65DF4M1T2S2A-13HD Android 13 Smart, 4K UHD
Favorit LED TV 65DF4M1T2S2A-13HD Android 13 Smart, 4K UHD
34.999 ден

25.890 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 65"/165 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија на телевизорот: LED
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 120 Hz
 • Оперативен систем: Android

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit LED TV 43DF3PHT2S2A-13HD Android 13 Smart, FHD
Favorit LED TV 43DF3PHT2S2A-13HD Android 13 Smart, FHD
12.499 ден

10.490 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 43"/109 cm
 • Резолуција: 1920 x 1080 (Full HD)
 • Технологија на телевизорот: LED
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 60 Hz
 • Оперативен систем: Android

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Favorit LED TV 55DE2JM1T2S2A-13HD Android 13 Smart, 4K UHD
Favorit LED TV 55DE2JM1T2S2A-13HD Android 13 Smart, 4K UHD
22.950 ден

18.490 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 55"/140 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија на телевизорот: LED
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 60 Hz
 • Оперативен систем: Android

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.07.2024

DUScategoryMK NedelnaAkcijaMK MK-VIVAX-TV-2+3-Godine-Jamstva-100x100105mk IstaCena12RatiMKCategory
VIVAX Imago LED 65UHD10K, 4K Ultra HD, Smart TV, Android, Dolby Digital, HDR10
VIVAX Imago LED 65UHD10K, 4K Ultra HD, Smart TV, Android, Dolby Digital, HDR10
31.999 ден

29.890 ден

Седмична акција!

 • Дијагонала: 65"/165 cm
 • Резолуција: 3840 x 2160 (4K)
 • Технологија на телевизорот: LED
 • Тип на ТВ: SMART
 • Освежување на слики [Hz]: 60 Hz
 • Оперативен систем: Android

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.07.2024