text.skipToContent text.skipToNavigation
Bio Harmonex 3IDEK000019075
Нашата најниска цена
34.950,00 ден

Платете во готово на доставувачот, со интернет банкарство, онлајн со картички еднократно и на рати

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Надворешното електромагнетно поле произведено од BioHarmonex-от е наменето за да влијае и да го стимулира природното електромагнетно поле генерирано од поединечни ткива во организмот, зголемувајќи ја природната функција на организмот и моќта за заздравување. Употребувајќи ја направата во комбинација со другите производи на CaliVita се постигнуваат оптимални резултати.
Тип на производ Останати додатоци