text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
35 пронајдени производи
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver/Black смарт часовник
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver/Black смарт часовник
19.999 ден
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver SM-R800NZSASEE смарт часовник. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 4 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 472 mAh...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK смарт часовник
17.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 Black SM-R830NZKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 247 mAh..

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник
18.999 ден
 • Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник,
 • Материјал (ременче) - силикон, алуминиумски,  
 • Super Amoled 360 х 360 екран,
 • Максимална брзина 30 km/h,
 • Големина 44mm,
 • 2 години гаранција.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник
Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник
13.999 ден
10.990 ден
 • Huawei Watch GT2 46 mm Classic, кафеав кожен смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник
Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник
11.999 ден
8.490 ден
 • Huawei Watch GT 2e 46mm Lava Red, смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER, спортски, смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER, спортски, смарт часовник
17.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER смарт часовник SM-R830NZSASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, Алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 247 mAh, висина 40 mm, ширина 40 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 26 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја Silver останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black смарт часовник
Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black смарт часовник
18.499 ден
Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black SM-R810NZKASEE смарт часовник. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 4 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 270 mAh, висина 45,7 mm, ширина 41,9 mm, длабочина 12,7 mm, тежина 49 g, Сензори: акцелерометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја сребрена, останато: Bluetooth v4.2, GPS, Tizen OS.

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER BLACK, кожен смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER BLACK, кожен смарт часовник
23.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 SILVER BLACK смарт часовник SM-R830NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, Stainless Steel, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 247 mAh, висина 40 mm, ширина 40 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 37 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја BLACK, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS, интерна меморија 4GB, РАМ меморија 750 MB.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 SILVER BLACK смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 SILVER BLACK смарт часовник
24.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 SILVER BLACK смарт часовник SM-R820NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење) до 3 дена, Водоотпорен, Вид на екран Super Amoled, поврзување преку Bluetooth, капацитет на батеријата 340 mAh, висина 44 mm, ширина 44 mm, длабочина 10.9 mm, тежина 42 g, Сензори: Брзинометар, барометар, жиро сензор, сензор за мерење отчукување на срце, сензор за светло, гаранција 2 години, боја црна, останато: Bluetooth v5.0, GPS, Tizen OS.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Vivax LifeFIT, smart watch со следење на температура на телото
Vivax LifeFIT, smart watch со следење на температура на телото
2.790 ден
2.390 ден
 • Vivax LifeFIT smart watch,
 • Следење на температура на телото 24/7,
 • Следење на отчукување на срце,
 • Водоотпорен дизајн,
 • Следете и анализрате резултатите за квалитетен сон,
 • 1,4" екран со 30 различни позадини,

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Huawei Watch GT 2e 46mm Graphite Black, смарт часовник
Huawei Watch GT 2e 46mm Graphite Black, смарт часовник
11.999 ден
8.490 ден
 • Huawei Watch GT 2e 46mm Graphite Black, смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник
Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник
13.999 ден
10.990 ден
 • Huawei Watch GT2 46 mm Sport, црн силикон смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,39 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Amazfit GTR Cherry blossom pink 42mm smart watch
Amazfit GTR Cherry blossom pink 42mm smart watch
7.990 ден
 • Amazfit GTR Cherry blossom pink 42mm smart watch,
 • Материјал (ременче) - силикон, алуминиум,
 • Големина: 42mm,
 • Тежина 25,5 грама,
 • Големина на екран 1,2" AMOLED,
 • 1 година гаранција.

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Vivax LifeFIT, smart watch silver со следење на температура на телото
Vivax LifeFIT, smart watch silver со следење на температура на телото
2.790 ден
2.390 ден
 • Vivax LifeFIT smart watch silver,
 • Следење на температура на телото 24/7,
 • Следење на отчукување на срце,
 • Водоотпорен дизајн,
 • Следете и анализрате резултатите за квалитетен сон,
 • 1,4" екран со 30 различни позадини,

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник
Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник
11.999 ден
9.999 ден
 • Huawei Watch GT2 42 mm Sport, црн силиконски смарт часовник,
  |
 • AMOLED HD екран од 1,2 инчи,
 • Капацитет на батерија 455 mAh,
 • Резолуција на екран: 454 x 454,
 • Бренд: Huawei. |

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Vivax KIDS HERO, детски смарт часовник сина боја
Vivax KIDS HERO, детски смарт часовник сина боја
2.590 ден
1.890 ден
 • Vivax KIDS HERO, детски смарт часовник сина боја,
 • Температурата на телото 24/7,
 • Следење на отчукување на срце,
 • Водоотпорен дизајн,
 • 1,4" екран со 30 различни позадини,
 • Гаранција 1 година.

Гаранција: 1 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 02.03.2021

Honor Band 4 Coral Pink смарт часовник
Honor Band 4 Coral Pink смарт часовник
3.999 ден
2.100 ден
 • Honor Band 4 Coral Pink смарт часовник,
 • Екран AMOLED осетлив на допир од 2,5D стакло,
 • Идеален за спорт и рекреација,
 • 24/7 отчукувања на срце,
 • Мониторинг на спиење до 14 дена,

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK, кожен смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK, кожен смарт часовник
23.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 40MM R830 BLACK смарт часовник SM-R830NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, Stainless Steel, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријат...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black Silver смарт часовник
Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black Silver смарт часовник
18.499 ден
Samsung Galaxy Watch 42mm R810 Black Silver SM-R810NZKASEE смарт часовник. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено кори...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 AQUA BLACK, спортски смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 AQUA BLACK, спортски смарт часовник
18.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 AQUA BLACK смарт часовник SM-R820NZKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на бате...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 Cloud Silver, спортски смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 Cloud Silver, спортски смарт часовник
18.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 Cloud Silver смарт часовник SM-R820NZSASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на ба...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 GOLD BROWN смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 GOLD BROWN смарт часовник
24.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 GOLD BROWN смарт часовник SM-R820NSDASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено ...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD, спортски смарт часовник
18.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 PINK GOLD смарт часовник SM-R820NZDASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, алуминиумски, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батер...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Black смарт часовник
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Black смарт часовник
19.999 ден
Samsung Galaxy Watch 46mm R800 Silver SM-R800NZSASEE смарт часовник. Карактеристики: Материјал (ременче) - силикон, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено користење)...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 BLACK смарт часовник
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 BLACK смарт часовник
24.999 ден
Samsung Galaxy Watch Active 2 44MM R820 BLACK смарт часовник SM-R820NSKASEE. Карактеристики: Материјал (ременче) - кожа, NFC има, резолуција на екран 360 x 360, Траење на батеријата (Вклучено корис...

Гаранција: 2 год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 03.03.2021

 • 1(current)
 • 2