text.skipToContent text.skipToNavigation
5 пронајдени производи
IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux ESM3300 миксер
Electrolux ESM3300 миксер

4.999 ден

 • Моќност: 450W
 • Двојни маталки
 • Сад за состојки кој се ротира
 • 5 нивoа на моќност
 • Димензии 36,6x30,9x21,9 см
 • Гаранција: 2 години

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch MUM4427 мултипрактик
Bosch MUM4427 мултипрактик
7.490 ден

6.990 ден

Bosch MUM4427 мултипрактик

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Tesla MX505WXB Миксер со сад
Tesla MX505WXB Миксер со сад

1.890 ден

Tesla MX505WXB Миксер со сад


Карактеристики:

 • Моќност на моторот: 500 W
 • 5 брзини со турбо функција
 • Капацитет: 2,5L еф...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 14.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Bosch MUMS2EW30 миксер
Bosch MUMS2EW30 миксер

17.990 ден

Bosch MUMS2EW30 миксер

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023

IstaCena12RatiMKCategory BesplatnaIsporakaMKCategories
Electrolux ESM3310 миксер
Electrolux ESM3310 миксер

4.999 ден

 • Моќност: 450W
 • Боја: Црна
 • Димензии: 30,9 х 21,9 х 36,6 см
 • 2 брзини на матење
 • 2 различни типа на маталки
 • Сад за состојки кој се ротира

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 15.12.2023