text.skipToContent text.skipToNavigation
 • 1(current)
 • 2
 • 3
53 пронајдени производи
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила + Убодна пила JS004 A
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила + Убодна пила JS004 A
14.500 ден
9.999 ден
 • Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила + Убодна пила JS004 A
  |
 • Моќност 2kW (53cm3) |
 • Должина на мач 45,7cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255mm (.325"),
  |
 • Тежина 5,5kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Villager моторна пила VGS3920PE Professional
Villager моторна пила VGS3920PE Professional
14.500 ден
11.600 ден
 • Villager моторна пила VGS3920PE Professional
  |
 • Моќност 1,6kW (38,5cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Број на запци: 26,
  |
 • Тежина 4,65kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Villager моторна пила VGS620
Villager моторна пила VGS620
22.400 ден
17.000 ден
 • Villager моторна пила VGS620
  |
 • Моќност 3kW (62cm3) |
 • Должина на мач 45cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Број на запци: 34,
  |
 • Тежина 5,8kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra сет:Бензиска пила PN-5200-6 + Убодна пила JS450
Iskra сет:Бензиска пила PN-5200-6 + Убодна пила JS450
11.050 ден
8.999 ден
 • Бензиска пила +Убодна пила
 • Моќност:2.1 kW
 • Мач:45цм
 • Моќност на убодна пила:450W
 • Гаранција:2 Год.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Villager моторна пила VGS460
Villager моторна пила VGS460
12.500 ден
8.500 ден
 • Villager моторна пила VGS460
  |
 • Моќност 1,7kW (45cm3) |
 • Должина на мач 45cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Број на запци: 36,
  |
 • Тежина 5kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

MATRIX MTX-MCS 38-36 Моторна верижна пила
MATRIX MTX-MCS 38-36 Моторна верижна пила
9.999 ден
MATRIX MTX-MCS 38-36 Моторна верижна пила должина на нож 360mm зафатнина 38 ccm 2-Takt обртаи 2.800 - 3.400 /min тежина 5,2 kg

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Villager VEPS 915 Телескопска електрична пила
Villager VEPS 915 Телескопска електрична пила
5.990 ден
Villager VEPS 915 Телескопска електрична пила / ФУНКЦИИ:Електрична кочница, Видлив резервар за уље- Спецификации Мотор Електричен Тип на мотор Електро мотор Работен напон 230 V ~ 50 Hz Приклу...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила
Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила
8.590 ден
Villager VCPS 0820 Телескопска батериска пила -Телескопската пила оди со СЕТ батерија 18V 3.0Ah и полнач 1.65A. Спецификации Мотор Акумулаторски Тип на мотор Колекторски електромотор Работен на...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Villager HLS 55 T Хоризонтален цепач за дрва
Villager HLS 55 T Хоризонтален цепач за дрва
13.900 ден
Villager HLS 55 T Хоризонтален цепач за дрва.Најголемата предност од користењето хоризонталната цепалка на дрва, е тоа што е можно да се поделат масивни дрвени трупци без да ги подигнувате на цепал...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Villager VLS 8 T – 55 Цепач за дрва
Villager VLS 8 T – 55 Цепач за дрва
32.990 ден
Најголемата предност од користењето вертикална цепалка на дерва, е тоа што е можно да се поделат масивни дрвени трупци без да ги подигнувате на цепалката.Опрема:Прилагодување на должината на багажн...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Iskra PN4500-6 Бензинска моторна пила 1,6 kW/40cm
Iskra PN4500-6 Бензинска моторна пила 1,6 kW/40cm
7.490 ден
Моќна и компактна моторна пила, со 16" (406 mm) меч. Зафатнина на моторот - 45,8 cm3 Воздушно ладење Излезна моќност - 1,6 kW 3000 rp/m слободен тек Кап. на садот за гориво - 550 ml Кап. на садот з...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила 2.1 kW/ 45cm
Iskra PN-5200-6 Бензинска моторна пила 2.1 kW/ 45cm
8.590 ден
Бензиска моторна пила Зафатнина на моторот 49,2 cm3; Номинална излезна моќност: 2.1 kW ; Тип на мотор: двотактен ; Воздушно ладење на моторот ; 3000 вртежи во мин. при слободен тек ; 550 ml ре...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra PN-5800-4 Бензинска моторна пила 2.2 kW/50cm
Iskra PN-5800-4 Бензинска моторна пила 2.2 kW/50cm
8.990 ден
54 cm3 зафатнина на моторот Номинална излезна моќност: 2.2 kW Тип на мотор: двотактен Воздушно ладење на моторот 3000 вртежи во мин. при слободен тек 550 ml резервоар за гориво 260 ml резервоар за ...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

SONIC -MP545-41 Бензинска пила 1.8 kW -2.4 hp
SONIC -MP545-41 Бензинска пила 1.8 kW -2.4 hp
6.490 ден
SONIC -MP545-41 Бензинска пила 1.8 kW -2.4 hp / Номинална моќност: 1.8 kW / 2.4 hp Максимална моќност: 1.9 kW/ 2.6 hp Зафатнина: 45 сс Должина на мач: 41 cm Тежина: 6 kg Производител: SONIC Г...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Makita Верижна пила UC3541A, 1800W
Makita Верижна пила UC3541A, 1800W
7.999 ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra сет:Електрична Пила SF7J112 4 + ERO 94 алати
Iskra сет:Електрична Пила SF7J112 4 + ERO 94 алати
7.850 ден
6.090 ден
 • Iskra сет:Електрична Пила SF7J112 4 + ERO 94 алати,
 • Моќност: 2.200W,
 • Вртежи во минута макс. 7.000 rpm,
 • 406 mm (16") големина на меч,
 • Гаранција 2 години.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Villager моторна пила VGS4125PE Professional
Villager моторна пила VGS4125PE Professional
16.750 ден
11.400 ден
 • Villager моторна пила VGS4125PE Professional
  |
 • Моќност 1,85kW (41,4cm3) |
 • Должина на мач 40cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Број на запци: 33,
  |
 • Тежина 5kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra SF7J112D-4 електрична пила
Iskra SF7J112D-4 електрична пила
4.999 ден
2 Години гаранција / 40цм големина на мач / 2 kW-моќност

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra LS8000B Eлектрична машина за цепење дрва
Iskra LS8000B Eлектрична машина за цепење дрва
48.999 ден
Iskra LS8000B Eлектрична машина за цепење дрва со силен електромотор Сила на цепење: 80 kN (8T)• Должина на дрво: max. 500 mm• Дијаметар на дрво: min. Ø80 mm - max. Ø350 mm• Цепење: 470 mm• Брзина...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
41.000 ден
32.990 ден
 • HUSQVARNA 365 -моторна пила 3.6kW
  |
 • Моќност 3,6kW (70,7cm3) |
 • Должина на мач 45cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 34,
  |
 • Тежина 6,4kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

HUSQVARNA 372XP -моторна пила 4.1kW
HUSQVARNA 372XP -моторна пила 4.1kW
37.999 ден
 • HUSQVARNA 372XP -моторна пила 4.1kW
  |
 • Моќност 4,1kW (70,7cm3) |
 • Должина на мач 45cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 34,
  |
 • Тежина 6,4kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 25.06.2021

Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила
Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила
13.999 ден
11.199 ден
 • Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила
  |
 • Моќност 2,15kW (58cm3) |
 • Должина на мач 50,8cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255 mm (.325"),
  |
 • Тежина 6,53kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила
Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила
13.499 ден
10.799 ден
 • Iskra ERO IE-GC520 Бензинска моторна пила
  |
 • Моќност 2kW (52cm3) |
 • Должина на мач 45,7cm |
 • Гаранција 2 год. |
 • Погонски чекор: 8.255 mm (.325"),
  |
 • Тежина 5,5kg |

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Iskra XCROSS IX-EC36 Батериска пила со ланец
Iskra XCROSS IX-EC36 Батериска пила со ланец
9.999 ден
АРТИКЛОТ СЕ ПРОДАВА БЕЗ БАТЕРИЈА • Напон: 36V • Електричен мотор без четки • Брзина во празно: 11.500 вртежи во минута • Должина на мечот: 406 mm (16 ”) • Брзина на ланец: 21m / s • Чекор на ланец:...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

Villager Електрична пила VET 2440
Villager Електрична пила VET 2440
7.900 ден
6.320 ден
Villager Електрична пила VET 2440/електро мотор 230V-50Hz/моќност на моторот 2400 W/должина на мач 40cm Oregon(3/8 1.3мм)/ Број на забци 28.5/тежина 5.6kg/Брзина на ланецот 14метри во секунда/резер...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.06.2021

 • 1(current)
 • 2
 • 3