text.skipToContent text.skipToNavigation
˄
5 пронајдени производи
Western Digital Blue 1TB SATA 3 хард диск
Western Digital Blue 1TB SATA 3 хард диск
2.480  ден
ВД Блуе™ 10ЕЗЕKC, 1000 ГБ, САТА3, 64 МБ, 3,5", 7.200 рпм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Тврд Диск ВД Ред НАС™ 6ТБ ВД60ЕФАKC
Тврд Диск ВД Ред НАС™ 6ТБ ВД60ЕФАKC
12.690  ден
ВД Ред НАС™ 60ЕФАKC, 6 ТБ, САТА3, 256 МБ, 3,5", 5.400 рпм

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Western Digital 10EFRX хард диск
Western Digital 10EFRX хард диск
4.120  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Тврди Диск Тосхиба П300 3ТБ 3.5"
Тврди Диск Тосхиба П300 3ТБ 3.5"
5.637  ден

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020

Western Digital Gold Enterprise 2TB интерен хард диск
Western Digital Gold Enterprise 2TB интерен хард диск
7.200  ден
WD Gold™ 1005FBYZ, 1TB, SATA3, 128 MB, 3,5", 7.200 rpm, WD1005FBYZ

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 22.09.2020