text.skipToContent text.skipToNavigation
Среќа е патувањето, а не дестинацијата.

Ben Sweetland

Во модерно време, модерен начин на превоз.
Почувствувајте ја слободата на движењето, едноставноста и близината на движење. Со ова го штедете вашето време, сочувајте ја околината и уживајте во природата.

ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ И ВЕЛОСИПЕДИ

Електрични тортинетиЕлектричнио велосипедиОпрема
MS Energy električni romobili i bicikli

Зошто да одберете електрично превозно средство?

Брзина

Едноставно и без напор може да се постигне голема брзина и брзо да се стигне до посакуваното место.

Неверојатно се стабилни а тоа ги прави многу безбедни во возењето. Доволно се брзи и тоа ги прави забавни и практични, а не се брзи како автомобили и мотори каде е пократко времето на реагирање.

brzina električni bicikla
sporost običnih bicikla
 
domet električnih bicikla
domet običnih bicikla
 

Растојание

Издржлива батерија која овозможува многу изминати километри со едно полнење. Доколку батеријата случајно се испразни и понатаму се употребливи како и обичните велосипеди или тротинети.

Се полни на обичен штекер во домот, па затоа можете да ја полните било каде.

Еко

Превозот со електричен тротинет или велосипед ви помага да ги намалите емисиите на јаглерод диоксид и е еколошко превозно средство.

Не испушта штетни гасови во воздухот и за околната се премногу тивки. Затоа нема акустични непријатни звуци од кои боли уво и кои негативно влијаат на здравјето на луѓето, како и животните.

ekološki prihvatljivo prijevozno sredstvo
onečišćenje okoliša
 
uživanje u električnom romobilu
živciranje u autu
 

Лесно живеење!

Тргни, застани, тргни, застани - Стресовите во гужвите на градските прометни улици се веќе минато. Па каде сега да паркирам?! Тротинети и велосипеди можат било каде да се остават. Погрешно вртење! Како да се вратете на другата улица? Само заврти се и вози. Нема гружа за замор и потење пред доаѓање на работа или на било кое друго место каде што одите.

Колку и кога да ја платете регистрацијата, возачката дозвола или осигурувањето? Без грижа, и понатаму се велосипедите и тротинетите со со супер моќи!


Уживајте со електрични тротинети

Почуствувајте ја слободата
и тргнете во нова
авантура!