text.skipToContent text.skipToNavigation
11 пронајдени производи
 • ACER X115 проектор ACER X115 проектор
  20.890,00  ден
  ACER X115 проектор. Резолуција SVGA 800x600, осветленост 3.300 alm, контраст: 20.000:1, трајност на ламба 5.000h
 • ACER X117H проектор ACER X117H проектор
  21.790,00  ден
  ACER X117H проектор. Резолуција SVGA 800x600, осветленост 3.600 alm, контраст: 20.000:1, трајност на ламба 5.000h
 • ACER P1286 проектор ACER P1286 проектор
  29.699,00  ден
  ACER P1286 проектор. Резолуција XGA 1024x768, осветленост 3.300 alm, контраст: 20.000:1, трајност на ламба 5.000h
 • ACER A1200 проектор ACER A1200 проектор
  31.999,00  ден
  ACER A1200 проектор. Резолуција XGA 1024x768, осветленост 3.400 alm, контраст: 20.000:1, трајност на ламба 5.000h
 • ACER P5227 проектор ACER P5227 проектор
  42.590,00  ден
  ACER P5227 проектор. Резолуција XGA 1024x768, осветленост 4.000 alm, контраст: 20.000:1, трајност на ламба 2.500h
 • ACER P1186 проектор ACER P1186 проектор
  23.799,00  ден
  ACER P1186 проектор. Резолуција SVGA 800x600, осветленост 3.400 alm, контраст: 20.000:1, трајност на ламба 5.000h
 • ACER X133PWH проектор ACER X133PWH проектор
  30.999,00  ден
  ACER X133PWH проектор. Резолуција WXGA 128x800, осветленост 3.000 alm, контраст: 13.000:1, трајност на ламба 5.000h
 • Elitе Screens M99NWS1 ѕидно платно 1:1 Elitе Screens M99NWS1 ѕидно платно 1:1
  4.399,00  ден
  Elitе Screens M99NWS1 ѕидно платно 1:1 со бело куќиште. Димензии: 178x178cm.
 • Elitе Screens M100XWH ѕидно платно 16:9 Elitе Screens M100XWH ѕидно платно 16:9
  5.180,00  ден
  Elitе Screens M100XWH ѕидно платно 1:1 со бело куќиште. Димензии :220×125cm.
 • Elitе Screens M99UWS1 ѕидно платно 1:1 Elitе Screens M99UWS1 ѕидно платно 1:1
  4.399,00  ден
  Elitе Screens M99UWS1 ѕидно платно 1:1 со црно куќиште. Димензии: 178x178cm.
 • Elitе Screens T113NWS1 ѕидно платно 1:1 203x203cm со ногарки Elitе Screens T113NWS1 ѕидно платно 1:1 203x203cm со ногарки
  6.999,00  ден
  Elitе Screens T113NWS1 ѕидно платно 1:1 203x203cm со ногарки. Димензии: 203x203cm.