text.skipToContent text.skipToNavigation
19 пронајдени производи
BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW

20.990 ден

 • HUSQVARNA 130 -моторна пила 1.5kW
  |
 • Моќност 1,5kW (38cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW

15.990 ден

 • HUSQVARNA 120 MARK II -моторна пила 1.4kW
  |
 • Моќност 1,4kW (38,2cm3) |
 • Должина на мач 35cm |
 • Гаранција 1 год. |
 • Заби на мач 26,
  |
 • Тежина 4,7kg |

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 31.07.2024

Gardena црево 50м 1/2"
Gardena црево 50м 1/2"

3.600 ден

Gardena црево 50м 1/2" Должина на цревото: 50м Дијаметар на црево: 13мм, 1/2" Притисок: 22 bar Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Градинарско црево за наводнување 50 м 1/2" со U...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena Сет црево со туш пиштол
Gardena Сет црево со туш пиштол

2.400 ден

Gardena Сет црево со туш пиштол / Сет: 1 x туш за наводнување, 1 x стоп вода, 1 x конектор за црева, 1 x конектор за славина, 1 x адаптер Должина на црево: 10 m Дијаметар : 9mm Производител Gard...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena црево 30м 1/2"
Gardena црево 30м 1/2"

2.400 ден

Gardena црево 30м 1/2" Отвор на црево : ½ ‘’ Должина: 30 м Притисок: 22 bar Дијаметар: 13 mm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Градинарско црево за наводнување со должи...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena црево 20м 3/4"
Gardena црево 20м 3/4"

2.800 ден

Gardena црево 20м 3/4" Отвор на црево: 3/4" Должина на црево: 20 m Притисок: 22 bar Дијаметар: 19mm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија

Бесплатна испорака

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena црево 18м 1/2"
Gardena црево 18м 1/2"

1.500 ден

Gardena црево 18м 1/2" / Отвор на црево : ½ ‘’ Должина: 18 м Притисок: 22 bar Дијаметар: 13 mm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Градинарско црево за наводнување со долж...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena количка со стандардно црево 20м
Gardena количка со стандардно црево 20м

4.500 ден

GARDENA AquaRoll S овозможува зачувување на просторот за чување на цревото за градина. Со својата компактност ќе ви овозможи со леснотија да го користите и чувате цревото.Иновативната отпорност од ...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena COMFORT Грбна прскалка 5Л.
Gardena COMFORT Грбна прскалка 5Л.

2.190 ден

Gardena COMFORT Грбна прскалка 5Л. / Капацитет: 5 l Ширина на отвор за полнење: 12 cm Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Грбна прскалка Comfort со капацитет од 5 литри која наоѓа...

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager TP 119 Телескопска ножица со коноп и дршка
Villager TP 119 Телескопска ножица со коноп и дршка

1.600 ден

 • Villager TP 119
 • Телескопска ножица со коноп и дршка
 • Пречник на сечење:20 mm
 • Гаранција:1 год.
 • Должина:1520-2600 mm

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena црево 20м 1/2"
Gardena црево 20м 1/2"

1.600 ден

Gardena црево 20м 1/2" Должина: 20 m Ширина: 13 mm, 1/2" Максимален притисок: 22 bar Производител: Gardena Земја на потекло: Германија Класично црево за наводнување.

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager TP 120 Телескопска ножица со коноп и дршка
Villager TP 120 Телескопска ножица со коноп и дршка

2.200 ден

 • Бренд:VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Пречник на сечење:25 mm
 • Должина:2200-5000 mm
 • Tежина: 2600g

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Villager VBP 20 Полупрофесионална батериска ножица
Villager VBP 20 Полупрофесионална батериска ножица

10.900 ден

Villager VBP 20 Полупрофесионална батериска ножица - Функции:2 x 2Ah Li-ion батерија , полнач , куферче.Спецификации: Пречник на сечење 25 mm Сечило Челик SK 5 Тежина 0.9 Kg Maтеријал на рачк...

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

Gardena ComfortCut 550/28 Ел.Тример 550W
Gardena ComfortCut 550/28 Ел.Тример 550W

4.990 ден

 • Моќност:550W
 • Гаранција:1 Год
 • Ширина на косење:200mm
 • Тежина:3,7kg
 • Глава со конец

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

KLAN котур кабел 4V/7,5M DG-XDB04
KLAN котур кабел 4V/7,5M DG-XDB04
1.199 ден

1.079 ден

 • Должина на кабел: 7,5м
 • Прекинувач: нема
 • Приклучоци:4

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 26.07.2024

Gardena EasyCut 450/25 Ел.тример 450W
Gardena EasyCut 450/25 Ел.тример 450W

4.900 ден

 • Ширина на косење:250mm
 • Моќност: 450W
 • Земја на потекло: Германија
 • Гаранција:1 Год

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BrzaIsporakaMKv1
INTEX 64758 Душек-кревет Intex (137 x 191 x 22cm)
INTEX 64758 Душек-кревет Intex (137 x 191 x 22cm)

1.613 ден

INTEX 64758 Душек-кревет Intex (137 x 191 x 22cm)

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 24.07.2024

Gardena 958-30 туш за во двор
Gardena 958-30 туш за во двор

1.300 ден

Gardena 958-30 туш за во двор

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024

BesplatnaIsporakaMKCategories
Villager VHT 500 Ел.тример за жива ограда 500W
Villager VHT 500 Ел.тример за жива ограда 500W

3.900 ден

 • Бренд:VILLAGER
 • Гаранција:1 Год
 • Моќност: 500W
 • Должина на мачот:470 mm
 • Tежина: 3kg

Бесплатна достава

Враќањето на производот е возможно во рок од 14 дена

Доставуваме веќе од 29.07.2024