DeWalt DCD710C2 ак. дупчалка 10,8V 1,3Ah со 2 батерии во кутија . батерија: 10,8 V, 1,3 Ah XR Li-Ion, моќност: 180 W, бр. на вртежи: 0–400 / 1.500 o/min - макс. вртежен момент: 24 / 15 Nm - брзост...

Нашата најниска цена:
11.332 ден
8.490 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање