Black & Decker батериска ножица за жива ограда GSL 700 7V. Батерија: 7 V, 1,2 Ah, Li-Ion, Должина на нож: 10/15 cm, Растојание на забите на ножот: 23/8 mm, Број на движења во слободна работа: 850/m...

Нашата најниска цена:
4.799 ден
3.999 ден
 

*цена со попуст за еднократно плаќање